her pazar olduğu gibi, bu akşam da 21:00 civarında yayında olacak program.
bu haftaki radyoda yayın yapan djlerin hemen hemen hepsi belirledikleri konseptler dahilinde yayınlar yaptı. benim neyim eksik? bugünkü yayını kadın vokallere ayırdım. gadın anam konsepti yapmayalı çok olmuştu. yayın gene bam güm olur, kurtlarımızı dökeriz.
yapacak daha iyi bir işiniz yoksa, akşam kulzos radyo 'da görüşelim (18:00 gibi de discord'da görüşeceğiz, onu da unutmazsanız süper olur).
yaklaşık yarım saat sonra başlayacak olan bugünkü yayınında başrolde deprem olacak program.
1 buçuk saatlik bir kayıt aldım. onu da dinleyeceksiniz. deprem hakkında bilgilenmek isteyenler, dinlemeye gelsinler diye buraya yazayım istedim. aralarda bangır bangır müzikler de olacak, haberiniz olsun. şimdiden şuraya gelip @albay aureliano buendia'nın yayınına da destek verebilirsiniz.
bu akşamki yayınında sevgili baron'un sevdiği şarkılar çalacak, dinleyenler ise büyük ihtimalle hüzünlerden hüzün beğenecek program.
uzun süredir yayın duyurusu yapmıyordum. duyuru başlığında kaybolup gitmesin, arada dönüp baktığımda mutlu olayım diye burada yazayım istedim. ölümsüz çağlan tekil'in sevdiği albümlerden derlediğim 20 küsur şarkı ile en az 2 saat geçireceğiz. kendisiyle ilgili de birkaç anı anlatmayı deneyeceğim. z kuşağından birkaç genci daha baron sevgisiyle doldurursam, ne mutlu bana.
benim adıma bugünkü yayın biraz özel. eşe dosta haber salmak serbest, dinlerken ağlamaklı olmak ise bedava. 9 gibi radyo da görüşürüz.
not: benden önce 8-9 arasında @albay aureliano buendia yayında olacak. ona da destek verirseniz müthiş olur.
bu akşamki bölümünde @rock tribe'la konuştuğumuz kaydı dinleyebilirsiniz.
"dine falan sövdük, rahatladık" demeyi ve böylece pr yapmayı çok isterdim ama genelde kolektif bilinç üzerinden ilerledik. belki sizi de gaza getirebilecek bi' kayıt olmuştur, kim bilir. merak ederseniz, akşam 21:00'dan sonra radyo da buluşalım.
bir kelime bir işlem'in geçen haftadan sarkan sorularını çözeceğimiz, aralarda da iyi müzik dinleyeceğimiz bu haftaki bölümü akşam 9'a doğru radyo da olacak program. kağıt kalem hazırlayıp dinlemeye gelebilirsiniz.
bugün de akşam 9 civarında yayında olacak program.
geçen haftaki çorba listeyi unutturacak, sepsert bi' liste olacak. "abi, çok sert değil mi bunlar yaae?" tepkilerine kulak tıkayıp bol bol kafa sallayacağız. eşlik etmek isterseniz, adres i biliyorsunuz.
her perşembe olduğu gibi, bu akşam da 9 civarında yayında olacak program.
neredeyse son 1 aydır vizyona doğru düzgün bi' film girmediği için döne döne sevdiğim eski filmleri izliyorum. geçenlerde deadpool maratonu yaptım, 2 filmin de film müzikleri de nefistir. onlarla başlayacağız (listede rap bile var, ciddiyim), sonra her zamanki metal ağırlığına geri döneceğiz. sohbet de eder, 2 saati doldururuz.
the beavis and butt-head experience'tan birkaç şarkı, son zamanlarda radyolarda dinleyip kenara not aldığım birkaç şarkı ve şu ülke gündeminden biraz uzaklaşabilelim diye gırla kafa sallamalı "ölüm metalli" şarkı var listede. akşama zaten asgari ücret artışı da belli olur ve ekmeğin ne zaman 10 lira olacağını da konuşuruz. önce gündemden uzaklaşıp hemen sonra tam içine balıklama atlayarak tam bir mindfuck yaşarız. iyi olur, di' mi? müsaitseniz, akşam radyo da buluşalım.
akşam evde olmama ihtimalim hiç de azımsanmayacak derecede olduğu için bugünkü yayını yapılmayacak olan program. belki gece eve erken dönersem, telafi yayını gibi olabilir.
zaten açıp kulzos radyo'yu dinleyen 3-5 kişi var ama olsun, yazmış olayım istedim.
edit: şimdi girebildim eve, saat 00:43. sonra telafi ederiz.
akşam eve dönüşüm her zamanki gibi olmayacağı için geç başlayacak ama yapılacak olan program. her zamanki gibi 9'a doğru başlamasa bile, 9 buçuk civarında yayında olurum diye hesap ediyorum.
geçen haftadan beri aklıma gelenleri listeye eklemiştim. fraise, storm, dimmu borgir ve rob zombie'nin olduğunu hatırlıyorum ama diğerleri aklımda yok. en kötü ihtimalle 1 saatlik bir liste olur, bam güm metal dinlemek isteyenlerle iyi müzik dinleriz.
edit: tahminimden önce eve varabildim. 9'a doğru "on air" derim. Üsttekilere ek olarak listede tad morose, almora, grave digger, hatebreed, judas priest falan da olacak. liste 1 buçuk saate yaklaştı. 2 saati tamamlarım goy goyla.
2 haftalık aradan sonra akşam 9 gibi yayında olacak program.
"sonra çalarım" diye listeye eklediğim hiçbir şey yok elimde. bugün kafama göre listeyi düzenlerim. duymak istediğiniz şarkıları bu girdinin yorumlarına yazabilirsiniz. akşam görüşürüz.
liste miste yok henüz. istekleriniz olursa yazın, çalmaya çalışırım. bugün de yayın falan yapasım yoktu ama bu sallama huyuna alışınca bundan sonra hiç yapmam herhalde. tek dişi kalmış canavarlığa devam edeyim ben. müsait olursanız gelin dinlemeye.
yarınki yayınında erken yılbaşı kutlaması yapacak olan program. 2 gün önce kutlamaktan zeval gelmez herhalde, di' mi?
sözlükten birçok yazarla ya karşılıklı yaptığımız ya da onlardan bana yollamalarını istediğim solo kayıtlar var elimde. onları dinleyerek tebrikleşeceğiz, yılbaşı için umutlu/umutsuz çokça temenninin içinde yüzeceğiz. henüz şarkı listesi yapamadım (kayıtları editlemeyi bugün bitirmem lazımdı çünkü. yarın eve geç döneceğim). üzerime istek atmayın da, bi' de o istekleri sıralamakla uğraşmayayım be. olma mı? fazla bam güm metal gitmeyiz, sertlik dozunu makul sınırda tutmaya çalışırım.
9'a doğru başlarız, her zamanki gibi. sanırım 12'ye doğru da bitirebiliriz yayını. erken bitirmek bu haftalık yalan olsun, mühim değil. tebrikleşmiş olalım, yeter. şimdiden herkesin yeni yılı kutlu, mutlu, enflasyona yenilmemiş bol paralı geçsin.
birbirine eklemeli şarkılar (birbirlerini andıran, çağrıştıran şarkılar) gibi bi' şey var aklımda ama büyük ihtimalle bir yere kadar bununla uğraşıp sonra yapmam. çok sert bi' şeyler dinlemeyi de şimdiden hallederim, akşama gerek kalmaz, liste de rahat olur. müsait olursanız gelirsiniz dinlemeye.
edit: baya '90'lar türkçe pop olacak liste. neden böyle oldu, ben de bilmiyorum. bi' deliğe girdim, devamı geldi sanırım. yayından önce haber etmiş olayım dedim.
geçen haftadan beri aklımda lemmy kilmister'ı anmak var. lemmy belgeselini izleyince de fena gaza gelmiştim. motörhead dinleriz. uzun süredir dinlemediğim şarkılar da olur listede. yarın da sevgililer günü, karşılıklı temennilerle bağlarız yayını. akşam görüşürüz.
dünü telafi etmek üzere bu akşam 9'a doğru yayında olacak program.
bunu yapmazsam, haftaya da yayın olamayabilir ve telafi yayınları bu kadar birikirse her hafta 7 saat falan yayın yapmam gerekir =) gerek yok bu kadar saçma sorumluluğa bir anda. dünkü borcu ödeyeyim ben bugün. liste falan yok elimde. ne dinlemek istiyorsanız yazabilirsiniz. listeyi yolda düzeriz böylece. akşam görüşürüz.
edit: 1 saatte hallettim listeyi. istekleri boş verin, benden olsun bu sefer.
poma ve dominik sarıpipi ile gece çıldırmaları/#294711 nolu girdide lake'in "haftaya da yayın olmayabilir" ifadesinden hareketle bugün yayını olmayacağını yüksek ihtimal olarak gördüğüm program. Eğer yayın yapmak isteyen varsa hazırda beklemesini ve o an geldiğinde mağdur sözlük yazarlarını yayınsız bırakmamasını temenni ederiz.
Bir de başka girdiyi refere etmeyen tanım yazalım da silinmesin:
6 mart 2025'te yayında olmasını beklediğimiz program.
üzerime atılan yaftalar, yapıştırılan etiketler canımı sıkarken, radyoda "selaam şapşikler" ikiyüzlülüğüne bürünemem. ya yayınlarda ağzıma geleni söyleyip yafta ve etiket sahiplerinin arkalarından konuşacağım (hayatımda hiç yapmadım bunu) ya da radyoyu bir süreliğine unutacağım. ikinci yöntem daha makul benim adıma. hazır ağzımı bozmamışken, böyle devam edeyim. hiç tanımadığım kimi art niyetli insanların "vur yanağına, diğerini çevirsin"cibaşı ben değilim. böyle görünüyormuşum belli ki. idrak yollarım açılana kadar yayın falan yapmayacağım. o kadar da empatik ve hümanik bir piç değilim, üzgünüm.
1 hafta sona edit: şubat sonu ya da mart başına kadar perşembe ve pazar geceleri düzenli yayın olmayabilir. bunun tek nedeni de benim yayın yapmayacak olmamdır. haberiniz ola.