1. Tonu güzelse hoş duran onun dışında bir boka yaramayan hatta zararı olan göz çeşidi.
    Benim annem, babam, kızkardeşim, dedem, babaannem, annemin babası, teyzem vs vs hepsi mavi gözlü mesela. Bizim ailede çoğunluk mavi gözlü o yüzden.

    Ama mesela tonları farklı hepimizin. Benimki pederinki gibi soluk mavi ve güneş olmadığı sürece böyle şıp diye belli olmuyor.

    Karşı cinsle iletişimde avantajı olduğunu itiraf etmeliyim, dikkat çekiyor ancak gözüm genetik mutasyon diye etrafım hatun kaynamıyor. Öyle bir dünya yok. Öyle zannedip benim gözlere özenen, hatta bana bir de "Oğlum o gözler bende olaydı piyasanın amk'dım. " diyerek tavsiye veren çok oldu. Ama sonuç finito gençler :)

    Zararı da şudur. Güneşe birçok kişiden daha hassasiyet gösterirsiniz ya da temelde ışığa diyelim. Koyu renkler daha az geçiriyormuş herhalde ışığı, yeşil ve maviler olduğu gibi emiyormuş ne varsa.

    Şekül bu, no porblem ehehe
    0organ