Anayasa mahkemesi gerekçeli kararını açıklamış. Bir ihtimal bugün yarın açılabilir. Yaklaşık 15 günlük bir süreç oldu. Bana öyle geliyor ki tekrar kapatılması daha kısa sürecek.
açılmasıyla, gözlerin imgur ve paypal'a çevrildiği, ansiklopedi sitesi. şu ikisini de halletseler ne güzel olacak...
vay arkadaş, ne güzel paskalya'ya kadar evde internetten uzak kalacaktım. facebook, twitter falan hepsini kapatmıştım. sonra iş yerinde, her zaman olduğu gibi, uzak doğu taraflarından mail beklerken şöyle bir haberlere bakayım dedim. bu haberi görünce de, sevincimi bir girdi ile belirteyim dedim.
zaten halihazırda vpn kullandığım için ulaşmakta sıkıntı yaşamıyordum. ama, bilenler bilir, vpn ile giriş yapamıyordunuz kendisine. uzun zamandır giriş yapmadığım için de şifremi falan hep unuttum.
yirminci yılını doldurmuş. wikimediafoundation.org/... güçlenerek büyümesini diliyorum. günde en azından yirmi defa bir şeylere bakıyorum wikipedia'dan. sürekli güncellenen ve gelişen bir bilgi kaynağı. iyi ki var.
türkçe olanının bazı maddelerinde çok göze batan yazım hataları bulunan çevrimiçi ansiklopedi.
muhtemelen bazı kişiler yapay zeka çeviri uygulamalarında çeviri yaptırıp buraya yapıştırıyor ya da botların eseri. öyle ki yüklemi olmayan cümleler falan var bazı maddelerde.