1. 2023 yapımı film. yönetmeni olmasına rağmen açıkçası vasatı aşamamış bir film oldu benim için. 'de yaşadığım hayal kırıklığını yaşadım; neyseki mann'ın stilize yönetmenliği ve 'ın (driver mı? tesadüfe bak) performansı az biraz izlenebilir kılmış filmi.
    ikinci dünya savaşından sonraki dönemde batma noktasına gelen ferrari'nin 'yı kazanarak agnelli'yi ağına düşürüp fiatla birleştiği süreci anlatıyor film.
    eleştirilerin aksine ben senaryonun, yönetmen ve kadronun altında kalmış ve çalışılmamış hissi uyandırdığını düşünüyorum açıkçası. izledikten sonra aklınıza kazınacak çok önemli detaylar barındırmaması beklentinin altında kalmasına yol açmış.
    #291147 fly | 8 ay önce (  8 ay önce)
    0film 
  2. 'bir çocuğa spor araba çizmesini söylediğinizde rengini kırmızıya boyar' gibisinden bir lafı olan 'nin kurup yücelttiği spor otomobil markasıdır. kurucusu enzo ferrari hakkın rahmetine kavuştuktan sonra şirketin hisselerinin yüzde doksanı 'a satılmıştır ve yalnızca yüzde onu ferrari ailesindedir.

    meşhur ferrari kırmızısına gelirsek, kendisinin hex renk kodu #c4151c'dir. 76.86% gıdım kırmızı, 8.24% gıdım yeşil ve 10.98% gıdım mavi karıştırarak evde kendiniz de yapabilirsiniz.
    #231660 razay | 4 yıl önce
    6marka 
  3. italyanca'da "demirciler" anlamına gelen kelime ve soyad.

    (bkz: )
    0genel terim 
  4. her zaman mutluluk getirmiyor. şu örnekte olduğu gibi.
    #178369 yzrm1 | 5 yıl önce
    1marka 
  5.  (1987)

    sokakta çalacak araba ararlarken, benjy ferrari 'yi gösterip sorar:

    benjy taylor: how about this one?
    ted varrick: italian trash... besides, i only steal porsches.
    #66732 fly | 7 yıl önce
    0marka 
  6. Eksantrik Otomobil üreticisi.
    #46498 İyi adamdim ben | 8 yıl önce
    0marka