kendisini seviyorum. (o ne ya? ne saçma giriş oldu? gidip bir çay mı içelim? seviyorum nedir? tanıyorum da sanki... tekrar deneyeyim.)
kendisi hayranlıkla takip ettiğim bir insan. (oldu gibi?) benim düşünceme göre her spor kulübünün başında benzer vizyon ve nitelikteki insanlar bulunmalı. yani bir yerlere gelmek için başkanlık etiketine ihtiyaç duymayan, tek amacı taraftarı olduğu camiayı yüceltmek olan insanlar.
özetle, daha önce de yazdığım gibi, takdir ettiğim bir insan kendisi. lakin, son dönemde özellikle fatih terim ile ilgili söylemleri, bana kabak tadı verdi. internette ali koç hakkında ne yazılmış diye arayan bir ekibi varsa lütfen kendisine şu yazdıklarımı iletsinler. ali koç, sen fenerbahçe'nin başkanısın. bir teknik direktör, senin muhatabın olmaz, olamaz. hatta o seni muhatap alıyor olsa bile kale almaman gerekir. fenerbahçe başkanının bir teknik direktörü muhatap alması, hakkında olumsuz konuşsa bile, o teknik direktörü yüceltir. fatih terim ne kadar çok başarıya imza atmış olursa olsun, herhangi bir camianın başkanlık makamına denk konumda değil. lütfen artık bırak, bırak ne hali varsa görsün. adam zaten hayali bir düşman yaratıp onunla mücadele ederek motive oluyor. bırak kendi hayali düşmanlarıyla boğuşsun.