1. Fallout 76 rezaletinden sonra dönüp tekrar oynadığım oyun. Lanet olsun sana eleştirildikçe nasıl üstüne daha da sıçabilirsin bunun dersini verdin bize. Ne kadar fallout 4'e gömsek de en azından diyalog var npc var mk oyununda.

    Başlangıçta power armor ile deathclaw kestikten sonra hassiktir çekip alt f4 çekmiş bırakmıştım. Daha sonraları uğraşsam da bu 4 seçenekli diyaloglar her diyalog seçeneğinin de aşağı yukarı aynı yere gitmesi yüzünden baymış dayanamamış bitirememiştim. Bakalım bu kez Eski kayıttan devam edip bitirmeyi düşünüyorum.

    Bu arada oyun görünümlü evrenidir. Daha ilk seviyelerden envanterde 300 500 küsur mermi olur mu mk. Zaten her yerde power armor dolu bir de ellerinde fat man ile dolaşan süpermutant dallamaları ile uğraşıyoruz. Kısacası rpg'den uzak Loot-Shooter oyunu olmuştur.
    #159111 al bu da benim nickim husnu | 6 yıl önce (  6 yıl önce)
    0video oyunu