1. Mansur yavaş'ın ilk icraatlarından..:)
    ödeneği kesmekle beraber çok iyi bir iş yapmıştır.
    Tanım: Gökçek ailesinin; harfiyat gelirlerini aktardığı ayrıca belediyede kendisine ait bütçesi bulunan futbol kulübü görünümlü illegal banka defteri.
    #140150 amed | 6 yıl önce
    0spor kulübü 
  2. türkiye halklarının büyük bir çoğunluğunun sırf isminden kaynaklı sempati (o yüzden bu isim seçilmiştir) duyduğu bir futbol kulübü. başakşehir fk ve bu kulübün batmasına ülkenin büyük bir çoğunluğunun üzülmeyeceği kulüp.
    #140154 iskiski | 6 yıl önce
    0spor kulübü 
  3. imkanlarının ve kaynaklarının peşkeş çekilmesi ile kurulup geliştirilen bir spor kulübüydü.
    bu gün itibariyle 'a üzerinden aktarılan hafriyat kaynakların kesilmesine karar vermiş.

    ilgili haber

    not: bu daha başlangıç!
    #140230 the ancient one | 6 yıl önce
    0spor kulübü 
  4. ankaranın güzide kulüplerini bitirip, yerine sırf "ben" demek adına kurulmuş kulüp. şöyleki ankaradaki tüm büyük kulüplerin batışlarında mevcut yerel yönetimin payı oldukça yüksek. bakış açısı olur insanın, bunların ki batış açısı. osmanlıcıklık oynayan hükumet, dönemindeki oğlancılığı da gün yüzüne bir şekilde çıkartıyor. belki tensel bir şey yok ama fiilen aynı.
    #140516 sekertv | 6 yıl önce
    0spor kulübü 
  5. Mansur yavaş ilk golünü bu kulübe atmıştır.
    #140791 migfer tokmakel | 6 yıl önce
    0spor kulübü