1. Seni anlayan seni dinleyen sadece 1 insan .
    Çok insan huzursuzluktur. Çok insan yalnızlıktır.
    Çok insan pişmanlıktır.
    Herkesi kendin gibi zannetmek yorar.
    0anket 
  2. " insan sosyal bir canlıdır " gerçeğini cebimize koyalım, iyi sosyal ilişkiler bu işin en etkililerinden biri. Sonrası, insanın üretmesiyle ilgili, ister düşünce üretsin ister meta ister fonksiyon, insanın üretmesi, üretecek yola girmesi, üretme arzusu için bir şeyler yapması.. anlamaya çalışmak da buna dahildir. Çünkü bu küreklerle asılmaya devam etmek anlamına gelir. İnsan kaygıdan kaçtığı sürece iyidir. Can sıkıntısı bile, eglenemeyecek olma kaygımızı tetiklemese, mutsuzluk mutsuz kalma kaygımızı, aslında hepsine sandığımızdan dayanıklıyız.
    #108330 passageoflord | 7 yıl önce
    0anket 
  3. Sevmek ve sevilmek.
    #133959 alatriste | 6 yıl önce
    0anket 
  4. benim kanaatimce insanı iyileşmesi için biraz çevresinden uzaklaşması gerekir.
    günümüzde insan sürekli maratondaymış gibi yaşıyor. kalp kırıyor , üzüyor ve üzülüyor.
    adım attığımız her bir yerde insanlar var. o gider başkası gelir kafasında oluyoruz. biraz insana hasret kalmalıyız bu da bizi iyleştirecektir. benim düşünceme göre umutlar insanı yaşatır. umut yine insanlarda.

    #133888 c h o n | 6 yıl önce
    0anket 
  5. Bir başkasından gelen ilgi, sevgi ve güzel bir bakış iyileştirebilir ama bunlar geçicidir bana kalırsa. En önemlisi insanın kendisinin farkında olması, kendisini sevmesi, sayması ve ilgilenmesidir.
    #108294 0qq0 | 7 yıl önce
    0anket 
  6. İyi insanlar ve sürprizleri.
    #108302 petra von kant | 7 yıl önce
    0anket 
  7. Yanında kendi rahat hissettiğin, muhabbet edebildiğin, gülüp eğlenebildiğin kişiyle uzunca vakit geçirmektir. Zaten böyle birisi de olsa olsa bir hadi iki tane oluyor.
    #133917 crawfordgoldsby | 6 yıl önce
    0anket 
  8. boş bir kağıda aklına geleni direk yazmalı, yazdığı an yırtıp atmalı. ha ben bunu yapamıyorum çok üşengeç biriyim, yazmaya çok üşeniyorum.
    boş bir arazide yalnız başına, sesi kısılana kadar bağırmalı. bunu da yapamıyorum.
    alıp başını gitmeli ama bunu da yapamıyorum.
    en iyisi sırtımı duvara yaslayıp çökeyim, ayaklarımı da uzatayım bir sigara yakayım, bunu yapabilirim. evet.

    bu boktan hayatta bana iyi gelen bir şey yok, kafa dolu kafa.
    iyileşemiyorum..
    belki de iyileşmek istemiyorum.
    olabilir.
    #133932 iskambildekoz | 6 yıl önce
    0anket 
  9. zaman zaman fazlaca ihtiyaç duyulan şeylerdir.

    aklıma bir şeyler üretmek ve bu üretimler için takdir görmek geliyor. bir anlamda kendini var etmek. çizgilerim pek oturmuş olmasa da elime kalemi alıp birkaç manzara yaratmak iyi geliyor. ama bu beni iyileştiriyor mu yoksa ağrı kesici etkisi mi yapıyor bilmiyorum.
    #134406 charles dexter ward | 6 yıl önce
    0anket 
  10. evsiz hayvanları sahiplendirme. bana iyi geldiği için yapmıyorum. kıyamıyorum görünce. artık ün salmış olacağım ki bana soruyorlar önce nereye verelim diye :)
    #108331 mangetsu | 7 yıl önce
    0anket