1. yerleşim şekli adana'ya benzer. düz sayılacak bir arazide birbirini kesen yollar, bulvarlar, palmiye ağaçları.
    ama adana'nın veya istanbul'un 20-30 sene önceki hali gibi yarı harap ve yol kenarları pis. ha ortalığı bok mu götürüyor hayır! belediyenin imkanları yok gibi düşünün.

    bir kısım evlerin dış cephe boyası veya sıvası yok. bildiğin yok. koca bir site olsa da 20 katlı bina olsa da yok. meğer sıva yapılınca bina tamamlanmış sayılıyormuş da emlak vergisi mi biniyormuş ne. türk işi çözümün mısır versiyonu.

    türkiye'ye göre nispeten ucuz.

    ancak bizim istiklal'deki türden hemen her caddede binalar var eski model. biraz zenginleşecek olsalar o binalar elden geçse cidden güzel bir şehir çıkarmış ortaya.

    bu güne dek onca milletten onca hatun görmüş ben, dünyanın en güzel bir çift gözünü de bir ciğercide çiğer yerken gördüm. ha ciğer demişken edirne'deki ciğerciler orda siftah yapamaz o kadar diyeyim.
    #124424 timoteus | 6 yıl önce
    2şehir 
  2. tarihsel açıdan büyük bir öneme sahip olan 'ın başkenti.
    #14609 thedirector | 8 yıl önce
    0şehir