1. Burada bazı ünlü kadınların "mahçup zevkleri" yer alıyor. Genelde aburcubur yemek, birini dinlemek, bir tv programı izlemekle ilgili.

    Başkalarının hoş karşılamayacağı ama kişiye keyif veren şeyler. Kendiminkilerini düşündüğümde pek kısır kaldı. Yaptığım şeyleri, başkalarına garip, eleştirilebilir gelse de severek yapıyorum ve suçlu hissetmiyorum.

    Başkalarının fikrinden öte yaparken suçlu hissetmek olabilir. Bu açıdan bakınca var. Hem çok severek içiyorum hem de benim ve çevrem için zararlarını biliyorum.

    Bir de söz öbeğinin bileşeni içinde pleasure olunca aklıma yeme içmeden ziyade cinsellik geliyor. böyle olunca da lar burada yer alabilirmiş gibi geliyor. yaptığı için kendini kötü, suçlu hissediyor ancak finalde bir yandan da aldığı zevke odaklanan biri için bu, guilty pleasure iken benim için salt pleasure. Fetişleri olanlar da buralarda dolaşıyor çoğunlukla..

    Kişinin o işi yaparken nasıl hissetiğiyle ilgili mesele. Ve o hissin kaynağı belki de çözümlenmesi gereken bir soruna işaret ediyordur.
    #212498 nymph | 5 yıl önce
    0genel terim