1. geçmiş yakanı bırakmaz cümlesini aklıma getiriyor. düzgün entryler girdiyseniz zamanında kaygılanacak bir durum oluşmaz.
    #142890 sportmen | 6 yıl önce
    0kulzos ile ilgili 
  2. sözlüğe eklenmiştir. aslında sözlükten kaldırılmıştır demek daha doğru çünkü dün varsayılan hali açık iken bugün kapalı.

    şu olayın hala tartışılması bana çok garip geliyor. bu oylamada "2" oyu kullanmanın; yarın öbür gün ülkede eşcinsel evliliğin yasal olmasıyla ilgili referanduma gidilse, "ben eşcinsel değilim ki. hayır yasal olmasın." demekten bir farkı yok gibi görünüyor. sen eşcinsel değilsin de eşcinsellerin evlenmesine neden mani oluyorsun? bu özelliği de bırak kullananlar kendi arasında kullansın, sana ne zararı var? algılayamıyorum.
    #145413 blackmamba | 6 yıl önce
    3kulzos ile ilgili 
  3. bu sözlükteki en güzel özelliklerden biri olmasına karşın kullanan yazar sayısı fazla değildir. 1 sene önce gelmesi için en üst seçenekten oylamıştım şimdi de varsayılan olarak açık gelmesi taraftarıyım. yukarılarda bey bir örnek üzerinden olmaması gerektiğini açıklamaya çalışmış. sonrasını görerek girdilemek lazım. sonunu düşünen kahraman olur sayın beyciğim.
    belki varsayılan olarak açık gelmeyle beraber girdi girdi özelliği değiştirebilme imkanı sunulması son kurtadam'ın kaygılarına çare olur. bu olası girdi değiştir muhabbetinin suistimal edilmesi durumunda haftalık girdi sayısına oranla bir kota konabilir vs. daha aktif olması için daha güzel bir orta yol bulunmalı. yazarlar yazdıkları şeyleri belki de okumadan girmek yerine okuduktan sonra girerek tüm kaygılarından kurtula bile bilir. eminim düzenlendi sembolüne tıklayan yazar sayısı çok fazla değildir zira dostlar, o sembole tıklama dürtüsü pek az girdide oluyor. bu kadar çekinilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
    #183621 razay | 5 yıl önce
    9kulzos ile ilgili