1. Tamam biz de sevmiyoruz buralari ama simdilerde avm disinda büyük süpermarket kalmadı, sinema kalmadi, o kalmadı bu KALMADI falan derken ister istemez gidiyoruz.

    Hanım yok büyük oğlanla geziyoruz. Kaka yaptı, bezini değiştirmeye bebek bakım odasına gittim. Kapıda bi kadın siz giremezsiniz içeride emziren kadınlar var dedi. Iyi peki kimsenin memesine düşkün değilim ama ben nerede degistiricem bezi, alt katta bi tane daha var oraya bakın dedi. Haydaaa şimdi bu kalabalıkta aşağı git falan neyse indik aşağı bulduk yeri ama yine ayni muhabbet içeride emziriyorlar girmeyin. Dedim iki dakka ara versinler ben işimi halledince yine emzirsinler, o da olmazmis kadınların arasına giremezmisim.bu arada bunu diyenler de sen ben gibi müşteri bildiğin mahalle baskısı. O zaman dedim sen bizim oğlanın sana zahmet altını bi değiştir.

    Ulan kooca avm yap, mescidimizi hizmete acildi diye her yere pankart as ama bi baba çocuğunun altını degistiremesin. Sonra öyle Suriyeli gibi dipte kosede bi yerlerde iptidai yöntemlerle değiştim bezi.

    #108026 11001 | 7 yıl önce
    1mekan 
  2. Alışveriş merkezi.
    #49992 sari seron | 8 yıl önce
    2mekan