kendisine en son 2 yıl önce mesaj atmışım, geri dönüş yapmamış. hesap ayarlarındaki takip kısmındaki katakullili yönteme göre ise kulzos'a en son geçen yıl ağustos ayında girmiş. buraları çoktan unutmuş.
fısıldayarak küfredeyim de biraz, sol kulağı çınlasın.
milyonların umuduyla dalga geçen sözlük yazarı. little wing ve buyukbaskanoley radyo programı rezaleti olayını bize bugün 2. defa şey etmiştir. kendisini sözlük güruhu olarak esefle ya da efesle de olur, kınamaya davet ediyorum. kınalan @little wing. inşallah elin yerine feriştah gibi göz çukuruna kına yakarsın. tşk.
Bir ara radyoda program falan yapıyordu. gucci mankeni olduktan sonra hiç yapmadığı dikkatimi çekti. Oysaki o national belgesellerinde seslendirme yapan abilerinkine benzeyen sesini duymayı ne çok özlemedim. Seksiliğin yokluğunu unutturamaz little little in the middle.
o değil de, gidince hakkında yazdığım girdiyi silmişim sanırım. şimdi geldi, yine yazmak lazım gibi hissettim. ama şimdi yarın öbür gün yine çeker gider bu. çünkü bir kere giden her zaman gidecektir. gitmese bile o hissiyat hep yüreğinizin bir köşesinde duracaktır. aradaki aşk, ilişki sürse bile, asla eski parlaklığında olmayacak. çünkü vazgeçti. sebep ne olursa olsun, ayrıldı senden. ve bunu unutmak maalesef pek mümkün değil. bazı geçmişler gizlenebilse de yaşananların bıraktığı izler hep hafızalarımızda olacak. konu neydi ya?
böyle çok konuşan adamın teki bu. çay içmek iyidir. alkol iyice çenesine vuruyor.
2018 yılının adette en fazla içerik üreten yazarı idi kendisi. sonra ikimiizin arasında yaşanan bir takım şeylere istinaden çekti gitti. giderken topunu da aldı. ha şimdi üşenmezse tek tek sildiklerini tek tek canlandırabilir de. (tabi çöpten de silmediyse...)
o değil de, "angel geldi, kurtadam geldi, tepeler canlandı, lan yoksa lake, little, bugun falan da gelir mi?" içerikli girdimden sonra hortlaması şahsen beni mutlu etti. sırada @lake of the hell ile @bugun de guzel gecsin var, bakalım... (hayır olacağını bilseydim başka bişi dilerdim gerçi...)
Hakkında bu kadar yazılınca yine "tsk :)" yazdı sandığım. *
Baktım şimdi, benden sonra sözlüğe gelmiş, tanınan sevilen biriymiş. Bu da benim introvertliğim olsun. Seneye nick altına başka şeyler yazarım denk gelirsek, tsk.
Not: larden yazmış ya sana " demek ki neymiş, yeniler ve eskiler diye kavramlar yokmuş. diyalog kurmayı başaranlar ve başaramayanlar varmış". Valla tebrikler. Ben köşeme çekiliyorum *
Yeni matrix'i bitirmemden sonra bana adeta subliminal çakan yazar. Evet 2018'in son günlerinde ancak matrix üçlemesini bitirdim. Öyle kültürsüz pezevengin tekiyim işte.
Her neyse sanırım neyi düşünürsen o döneminde en çok hayata öyle bakıyorsun. Truman show'u dönüp dolaşıp izlediğim dönem durmadan beni paranoyaya sürükleyen olaylar oluyordu.
Survival-survival horror tipi oyunlara sardığım dönem her yerden bir şey çıkacakmış gibi bakardım etrafa.
Dövüş sanatlarına merak sarınca yoldan geçen adamı nasıl indirebilirim, zayıflığı nedir, kaç kilo fark vardır aramızda ve ben bunu nasıl avantaja çevirebilirim gibi düşünceler beynimde vuku buluyor.
Sherlock ile ilgili izleyip okuyunca her şeyden çıkarım yapmaya çalışırım.
Vs vs bu böyle gider. Hayatımda birçok farklı konuya ilgi duydum, duyacağım ve her seferinde o konunun beni içine çekmesine bayılıyorum.
Bu aralar da simülasyon teorisi ve matrix'e falan sardım. Şimdi ne diyeyim ben sana be kardeş :)
Kimsenin bilmediği über özellikleri olan yazar. Dillendirmeyi pek sevmese de profesyonel balerindir aynı zamanda. @little wing mahlası boşuna değil, dans ederken adeta kanatlanıyor. Sazlıklardan havalanan bir ördek gibi.