bugün malatyaspor maçıyla ilk 3 şansını büyük oranda kaybetmiştir. 85 dakika boyunca ablukaya aldığı kaleye gol atamayarak, kontrataktan yediği golle maçı teslim etmiştir. geçmiş olsun.
Malum fenerbahçe derbisi oynanacak ligde. Buna istinaden Twitter adresinden "mini mini bir kuş" şarkısı eşliğinde fenerbahçeye attıkları bir golün videosunu koymuşlar.
Beşiktaş 15 yıldır galibiyet yüzü görmüyor Kadıköy'de.
Beşiktaş resmi hesabından video koymuşlar, Beşiktaş gol atıyor; şarkı mini mini bir kuş.
bugün, abdullah avcı'sız çıkacağı ilk maç olan göztepe maçı kadrosu belli olmuş. karius, douglas, vida, ruiz, rıdvan, necip, atiba, boyd, diaby, n'koudou, burak beşiktaş bu sene çok ışık vermiyor, çok bir değişim beklemiyorum ancak bakalım avcı'nın etkisi ne kadarmış, onu göreceğiz. bol şans diliyorum, kalbimiz beşiktaşımızla.
Zamanında "seni beni gel takımı küme düşmekten kurtar diye çağırıyorlar, büyük takımlar değil" anlamında bir şeyler söylemişti. Umarım yeni sezon başına kadar takım fazla beklentiye girmez de adam kendini gösterebilme imkanı bulur. Aksi takdirde üzülürüm.
Canımdan çok sevdiğim takımım 5iktaş'ım Türkiye'nin 3. büyüğü zarar etmiş bir şey olmaz bugünler de geçer para dediğin nedir elinin kiri Diaby ve Nkoudou bu paralara değecek oyuncular.
forza beşiktaş, yani bilinen adıyla @çarşı@ grubunun bugün yayınladığı ve devamının da geleceğini söyledikleri, acayip bir tweet ile gündemde üst sıraya oturan 3. büyük takım.
bu sene uefa'ya katılması bile zor... alanya türkiye kupasını alırsa ona da gidemiyoruz. bu kadar borç içinde, uefa gelirinin kaybı da kötü olacak. önümüzdeki seneler, maalesef yine çok çileli geçecek gibi duruyor.
istanbul'un en lüks, en pahalı ve en tarihi(beyoğlu veya fatih kadar olmasa da) ilçelerinden biri. bebek, etiler gibi istanbul'un en zenginlerinin gittiği semtlere ev sahipliği yapıyor. çoğu kişinin beşiktaş deyince anladığı bjk'nin de adı buradan geliyor. sahil şeridine giderseniz insanlar balık tutuyor.**
bizi mutlu ettiği kadar üzen, taraftarı olduğum spor kulübüdür. sadece benim çevremde mi böyle bilemiyorum ama nedense 3 büyükler arasında en tutkulu ve gönülden bağlı taraftar olarak Beşiktaşlıları görmüşümdür hep.