1. bir don toliver şarkısıdır.
    www.youtube.com/...
    #200449 siriusblacky | 4 yıl önce
    0şarkı 
  2. sam levinson tarafından yaratılan yapımı televizyon dizisi. "uyuşturucu, seks ve şiddet sarmalındaki bir grup lise öğrencisi" klişesinden yola çıksa da anlatım şekli ve karakterler sayesinde izlenebilir hale geliyor. , ya da gibi yapımların z kuşağı için yumuşatılmış hali denilebilir.
    #200261 orchid | 4 yıl önce
    0dizi 
  3. 'ın 1999 yılında çıkardığı adlı albümündeki parçalar şöyle:












    #200197 Angel Spy | 4 yıl önce
    0müzik albümü 
  4. Loreen isimli İsveçli sanatçıya ait şarkı ismidir. Eurovision 2012 yarışmasında ülkesine galibiyet kazandırmıştır.

    Bu güzel şarkının galip geldiği yıl olan 2012 ülkemizde; 'nun sahne performansı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin katılım gösterdiği son yıl olarak hafızalarda yer edindi.

    youtu.be/...
    #200189 kursun asker | 4 yıl önce
    0şarkı 
  5. 2012 yılında loreen adlı isveçli şarkıcının eurovision birinciliğini kazandığı şarkının adıdır. şarkı fena olmamasına rağmen kanaatimce sahnede oldukça yetersiz kalan bir şov tasarlayan loreen, bu olmayan şova rağmen oyları toplamıştır.
    #200153 canavar | 4 yıl önce
    0şarkı 
  6. 2011-2016 yıllarında 6 bölüm şeklinde yayınlanan ’in dizisinin adı. Dizi, klişe hentai formatına sahip olsa da kişilerin baskılandığında içten içe inkar ettiği şeyleri o hapsolma psikolojisiyle nasıl arzulandığını gözler önüne seriyor.
    #200137 esdemirei | 4 yıl önce
    0dizi 
  7. Aşırı mutluluk hali

    Bir nevi kopruden once son cikisdir, irtifaya bagli oksijensizlik sonucu zehirlenme , yavas yavas mantik ve durumsal farkindaligin kaybi ve olumle sonuclanan durumun ilk belirtisidir. Havacilikta cok buyuk gizli tehlikedir kendisi.
    Ucak yolculugu sirasinda yaninizdaki arkadasinizin gereksiz ve sacma mutlugu anlamsiz keyif hali ve mantiksiz davranislari baslarsa ilk yapmaniz gereken bunu gorevliye en hizli sekilde soylemektir.
    #200125 magazambo | 4 yıl önce
    0tıp terimi 
  8. tarafından seslendirilip 2012 eurovision şarkı yarışmasında isveç'i 1. sıraya taşıyan şarkı .
    #103994 carmen | 7 yıl önce
    0şarkı 
  9. calvin kline moda üreticisinin 2006 yılından bu yana kadın ve erkek için ayrı ayrı ürettiği bir seri parfümün adı.
    www.google.com.tr/...
    #57404 laedri | 7 yıl önce (  6 yıl önce)
    0parfüm 
  10. (bkz: )
    #14079 carmen | 8 yıl önce
    0psikoloji terimi