1. bizim şirket olarak gönderim yaptığımız ve sanal poslarımızdan birinin de bulunduğu sistem. maaşlar bir dönem finsanbank üzerinden yatarken, çalışanlara da şirketlere yaptıkları gibi muamele ediyorlardı. yani çalışanlardan da hesap işletim ücreti, havale/eft gibi masrafları kesmiyorlardı kesinlikle. hala bir takım ödemeleri enparadan yapıyoruz, çok kullanışlı. masraf deyip geçmeyin, o masrafla personel gecesi yaptık biz
    #97578 mangetsu | 7 yıl önce
    7web sitesi 
  2. bankacılık konusunda çok kötü bir firmadır.

    sadece ufak havale eft için kullanılabilir. Gerçek manada bir bankacılık hizmeti verecek kapasiteleri yoktur.

    bunu yıllarca deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum.
    #196368 coincidences | 5 yıl önce
    0web sitesi 
  3. avrupada yaygınlaşan şubesiz dijital bankacılık anlayışının türk kanunları ve uygulaması nezdindeki yansımasıdır. avrupada video görüşmesi ile hesap açabilirken türkiyede bu, bankacılık yasasında yapılan yeni bir değişiklikle mümkün hale getirildi. ancak şu an bildiğim kadarıyla aktif olarak kullanan banka yok.

    ne diyordum? şubesiz bankacılık anlayışıyla hizmet verdiğinden diğer bankaların ücret aldığı bir çok hizmeti bedava yapacağını taahhüt etmektedir. bu nedenle eft, havale gibi basit bankacılık işlemlerinde masraf yapmanıza gerek kalmaz. türkiyede agrasif bir hizmet anlayışı ile işe başladılar fakat zaman içinde kampanyaları azaldı ve kapsamı daraldı. papara gibi bankacılık kanununa göre banka tanımına sahip olmayan kurumlar daha agrasif kampanyalarla şu an tahtını sallıyor gibi. bakalım ileride ne olacak.

    kendileri ile netflix kampanyası ile tanıştım. şimdilik sorunumuz yok. ama ileride ne olur bilemem. çünkü en azından benim için dikiz aynasında paparanın ışığı görülmeye başladı
    #196615 fiski at boku demek | 5 yıl önce
    0web sitesi 
  4. Türkiye'nin ilk dijital bankacılığı.

    az önce leb demeden leblebiyi anlamayı başardılar. mastercard'ın 250₺ üstü oyun harcamalarına 50₺ iade kampanyası ile ilgili online çözümden ne zaman kampanyaya dahil olacağını sorma sorumu yazarken, soruma cevap verdiler. mesajı göndermeden görmeleri sürpriz oldu benim için zira mesajlarımızı göndermeden okuyabildiklerini bilmiyordum. kimse yapmıyordur da- yine de yanında biri varken yanındakine komiklik olsun diye mesaj yazma kutucuğuna küfür yazıp silip eğlenme olayına girişilmemesi gerektiğini böylece öğrenmiş olduk.
    #215731 razay | 5 yıl önce
    4web sitesi 
  5. seviyorum bu bankayı,
    eft-havale ücreti almıyorlar.
    ömür boyu aidatsız kredi kartı veriyorlar
    kredi kartları ile steam'de yapacağınız ilk 50 tl'lik alışverişin yarısını iade ediyor.
    faiz oranları diğer bankalara göre oldukça yüksek
    tavsiye ettiğin kişi gelirse ikinizin adına hayvan barınaklarına bağış yapıyolar.
    vs diye çok güzel kampanyaları var.
    bir ara 6 ayda faiz oranı ile buradan 360 tl falan almıştım.

    tabii güzellikleri sadece bunlarla değil, doğum günümde hayvan barınaklara, okullara bağış yapıyorlar.
    bugün de "erkenden söylemek istedik, sizi seviyoruz, yarın 14 şubat ya ondan hani, bekleyemedik" temalı bir bildirim atarak yüzleri güldürmüşlerdir.

    tabii bu bankanın gerçek bir şubesi yok, tüm işleri online ama müşteri hizmetleri her işinizi halleder. enpara kart başvurusunda bulunuyorsunuz, sizi arayıp "efendim şu saatte müsaitseniz geleyim mi?" diyor fln bu bakımdan da güzel.

    kötü yanı ise döviz işinde bol bol makas atıyorlar, alım-satım yapamıyorsun.
    bir de şu an katarlılara ait ama yine de yönetim bakımından güzeller. ben tavsiye ederim.
    #273190 yavuzthehun | 3 yıl önce
    2web sitesi