1. 1 yıla yakın bir zaman önceki görüş ve önerilerimi bildirmek isterim. çünkü sözlüğe eskisi kadar sık girmiyorum artık. ki bir zamanlar uyanır uyanmaz girdiğim bir mecra idi. artık öyle değil. aklıma gelirse birkaç günde bir, o da bildirim ve mesaj kontrolü.

    görüşlere gelirsek. dediğim gibi bu görüşler uzun bir zaman öncenin görüşleri, şu anı bilemem. ben moderasyonun yazarları girdi sayısına göre ayırdığını düşünüyordum. elbette evde durduk yere düşünmedim bunu. gördüğüm birkaç tartışmada fark ettim durumu. tartışan iki yazardan girdisi açık ara çok olanın -haksız olsa bile- daha çok kredisi vardı. eh bu çok garip bir durum değil elbette. uğraşmışsın, çabalamışsın, güzel bir site kurmuşsun, metadan kalan eski arkadaşları buluşturmuşsun vs. tabii ki senin bu emeğine emekle karşılık veren adamı el üstünde tutacaksın. ama haksıza haksız demekten korkmamak gerekiyor. taraf olmamak gerekiyor.

    önerilere gelirsek. yapmayın.

    ekleme: başıma gelen bir durumu henüz hatırladım. bakın ona çok sinirlenmiştim. yine hatırladım yine sinirlendim. sayın moderasyon, lütfen “aman ali rıza bey, ağzımızın tadı kaçmasın” gerekçesiyle girdi silmeyin. teşekkürler.
    #161230 keskelimonolsaymisim | 5 yıl önce (  5 yıl önce)
    4kulzos ile ilgili