1. 'nin kurucusu ve onursal genel başkanıdır.
    #211953 tom hagen | 4 yıl önce
    1politikacı 
  2. sunucu: son seçimlerde 130 bin oy aldınız moraliniz bozulmadı mı?
    besim tibuk: ahahahahah benim ne moralim bozulacak, halkımızın morali bozulsun. bu ülkenin sorunlarını çözecek parti biziz. halkımız son seçimde öyle oy verdi, sonucuna katlanıyor. bir dahaki seçimde bize oy verir, düzelir. vermezse devam eder.

    kendisinin sevdiği sözcükler;

    - satacağım - kaldıracağım
    - satacağız - kaldıracağız

    bazı durumlara karşı bakış açısını beğenirim. mesela zamanında af tartışmalarıyla ilgili ''devlet yalnızca kendisine karşı işlenen suçları affedebilir. başka insanlara karşı işlenen suçları affetmeye hakkı yoktur'' demiştir.

    - bu devlet senfoni orkestrası, hemen akıllı birine devredeceğiz, al kardeşim sabaha kadar çal!

    şu videoyu ne zaman izlesem gülerim link
    #240430 laz ziya | 4 yıl önce (  2 yıl önce)
    0politikacı 
  3. Gelmiş geçmiş en tatlı siyasetçidir, elleri öpülesi yanakları sıkılası insandır.
    ayrıca Şu bardak teorisi nin fikir babasıdır.

    Kahkahaları koparır, her canı sıkılan açıp izlese keyfi yerine gelir.
    devleti bakkal gibi yöneteceğini açık açık söylemiş abimizdir.
    Beni tekrar sandığa gitmeye bir tek kendisi ikna edebilir.
    Var olsun, çok yaşasın ve kendinden mahrum bırakmasın.
    #240442 stockholmare | 4 yıl önce
    0politikacı 
  4. zamanında türk medyasında müthiş bir yarışma düzenlemişliği vardır.

    (bkz: )
    #284499 laz ziya | 2 yıl önce
    0politikacı 
  5. göte göt diyor, kompleksli adam; hayat çoğu konuda sert ve net çizgiler belirtmiyor. her şey şirketinin kar marjı gibi net değil. bazen söylediklerine, evet lan doğru diyor, diyorum; bazen de, felaket boş yapmış, diyorum.

    kibir de yüksek bu arkadaşta, hadi gel de şimdi zengin ol saf liberalizmle besim tibuk derim ben. ülkede endüstri yokken, okumuş adam azken, yolsuzluk da bu kadar yaygın değilken o zenginlik daha kolaydı; hadi kolaysa şimdi yap bakalım. kendisini biraz ütopiklikten gerçekliğe çekmesini öneriyorum.
    #284502 migfer tokmakel | 2 yıl önce (  2 yıl önce)
    2politikacı