arjantinli futbulcu. kendisi fransanın nantes takımında top oynuyordu, devra arasında cardiff city'e transfer oldu. daha doğrusu olamadı. kendisini taşıyan uçak manş denizi üzerindeyken radardan kayboldu. kendisinden ve pilottan haber yok kaç gündür.
olayla ilgili çeşitli söylentiler var. pilot kalkış öncesi sala'ya, "iniş konusunda paslandım" demiş güya, sala nantes'dan takım arkadaşına "düşecekmiş gibi görünen bir uçakta yolculuk yapıyorum, haber alamzsanız arayın beni" minvalinde birşeyler yazmış, eski kız arkadaşı "ailesine olan saygımdan konuşmuyorum ama futbol mafyasının parmağı var" demiş.
mış mış mış, son zamanlarda gerçekleşen ikinci kaza bu geçtiğimzi aylarda da Leicester City'nin sahibi Vichai Srivaddhanaprabha helikopter kazasında ölmüştü.
buradan havayolları yerine karayolları daha güvenlidir diye bir çıkarsama yapsak çok mu saçma olur. evet olur sanki ama ne biliyim adam kayboldu işte. enteresan bi durum.