1. 2003 hafif ağır siklet şampiyonu boksör. aşırı zeki dövüşür,sitili m.ali ye benzer, ayak haraketleri (foodwork) çok klastır.

    ayrıca can't be touched diye 145m dinlenmis rap parçası vardır.
    #98940 emrhyme | 7 yıl önce (  7 yıl önce)
    0sporcu 
  2. Hastasıyım bu reyizin. Hem mizahi hem de süper dövüşüyor. Rakiple taşak geçmeye bayılır.
    Açık gard dövüşür genelde, refleksleri harikadır.
    Orta siklet diye biliyorum onu ben ama yanılıyor da olabilirim.

    Bu adamın prime dönemi cidden yenilmezmiş ama o nasıl dövüşmektir üstad. Şimdi götü göbeği salmış hoca olmuş sanırım. Ufc'deki birkaç dövüşçünün antrenörü.
    4sporcu 
  3. Bir boks efsanesidir. Tarihten prime döneminde yenilmez olan bir elin parmaklarını gecmeyecek sayıdaki boksorden biridir. Hatta şöyle soyleyeyim bence tarihin açık ara en yetenekli ve mükemmele en yakın boksörü kendisi. 168 pound yani super orta siklet tarihinde geçmişten ve gelecekten istediğiniz boksörü seçin, prime vs prime kendisiyle istediğiniz kadar fantasy maç yaptırın bir kere dahi o boksör Roy'u yenemez. Tarihte görülmemiş ve görülmeyecek çapta bir yetenektir bu acıdan Messi, Ronaldo, Jordan'dan falan ayrılır bir atlet olarak çünkü Messi 2, Ronaldo 2 vs gelecek.
    #175184 Sabbracadabra | 5 yıl önce
    0sporcu