1. türkçe'ye diye çeviren romantik-drama filmidir. 2001 yapımıdır. başrollerini matrix serisinden tanıdığımız ve herhangi bir yerden tanımak durumunda kalmadan hayranlıkla sevdiğimiz paylaşır.
    film, problemli olan erkeklere evini açan bir kadının hikayesini anlatır. sara, her ay bir problemli olarak gördüğü erkeğe evini açar ve onu hayata tekrar döndürmenin yollarını arar. bir ehliyet sınavı sırasında tanıştığı nelson'ı da kasım ayı boyunca evine davet eder. bu davete kayıtsız kalmayan nelson ile bir ay boyunca aynı evi paylaşırken aralarında da aşk yeşerecektir.

    -- spoiler --


    işin sonunda kasım biter. sara, nelson'a tamam kanka bitti bu iş hadi git der sevdiği halde. sara'nın aslında kanserdir ve nelson'a ne kadar aşık da olsa onun gitmesini ve kendisine bağlanmamasını arzu eder. nelson, ne kadar aksi durum için çabalasa da sara hayatından çıkar. film de böyle acayip biter.


    -- spoiler --

    velhasıl güzeldir. izleyebilirsiniz. gerçi en kötülere verilen ne, 2001'in ödülleri için En Kötü Uyarlama, En Kötü Aktör ve En kötü Aktris dallarında aday gösterilmiştir.
    #734 rumkidumki | 8 yıl önce
    0film