1. ukdesidir.

    'in, olarak bilinen, kuzey kısımlarına kıyasla daha fazla nüfusu barındıran bölgesinde, 'nın iki yanına kurulu küçücük bir şehir. ırmağın bir tarafı müslüman, diğer tarafı daha çok hırvat yerleşimi olup, hırvat yerleşiminin olduğu kıyıda yükselen tepeye (ki zamanında buradan hırvatların top atışlarıyla meşhur yıkılmıştı, yugoslav savaşlarını hatırlayanların aklında yer etmiştir) kocaman bir haç dikilmiştir. yakın çevresinde 'daki tekke (tekija) ve şimdi adını unuttuğum meşhur şelaleler de gezilip, görülesidir.

    ben bu şehri 'da bir crossdresser, bir pkk sempatizanı isveçli kürt ve bir hırvat faşistle sabaha kadar içtiğim bir gün atladığım trenle, trende tanıştığım danimarkalı komünist çiftle, muhteşem neretva manzarasıyla, sigaralarıyla, yakalanıp donuma kadar ıslandığım yağmuruyla, tren istasyonunda tanışıp iki güzel senemi geçirdiğim polonyalı hanımefendiyle ve "war is not over" yazılı bir duvarıyla hatırlarım. bende yeri başkadır.

    müslüman mahallesinde de tayyip erdoğan'a laf ettirmezler. sel olduğunda yardım mı etmiş, köprünün inşaatına para mı vermiş, bir şeyler anlattılar ama hatırlamıyorum.
    #254840 tavsan yumruklayan ivar | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    6şehir