Tahammülüm yok ve takatim yenik yüzümde eskilik bir iz çıkarmayın Henüz temiz dokunma Avutma beni bırak Ömür yakın vedaya Unutma! Unutma kaybeder herkes bulup da Yolundan ediverir hayat huzura vardığında Hazırlan yeni bi sayfa aç karala başında Zaman inan ki katleder içimde saklı meleği sonra bana döner ve şöyle der: "Yalandı gerçeğin" Herhâlde göremedim sorun yok ölmedi Ne bugünümün içinde varsın ne yarının ne hayrı dokunacak ki söyle şimdi adını umut koymanın? Hayali bir kadın içimde sakladım İnan ki cümlelerimin içine adını zorla davet ettim İstemezken adımı adın ayaklarınla lanet ettin Zorun ne derdin bırak be derdin Pranga sendin anlaman gerekti Bir kilitten ibarettim Bense ışığa muhtaç halde sen karanlık hayalettin Yerle bir tenim Gözlerin bi şahidim Geçer bu günler, eser bi rüzgar, düşer bi yaprak unutmak en büyük zafer, gereksiz alınmak Anlamak zor oldu lakin yoruldum inan bak Ne şimdi mutsuz ve çokta üzgün birazcık mağrur hayat akıp giden nehir vardım farkına Eğdim önüme başımı razı geldim hakkıma
Payıma düşen ne elini verme Tutan bileklerim kırılır düşer yere sere serpe Bana kalan ne? hadi söyle.. Yüzünü gömme içini çıkar hadi inan ki kapalı yine bu perde Işığım nerede?
Koş bilekte kan var Alın yazımda acil ihtiyaç gerekli, biri müdahale etmeli. Mundar ölmek istemem fakat mağduriyetimi anlayın. Sap o yoldan aşağı dönme. Gözlerinde var kıvılcım, biraz hızlı biraz körpe Yok olma, dönmek istemezsin sevinç tarlasında hüzne Gafil avlanır sözüm ve açıklayıcı olmamız gerek Bi çok şey ihtilal de yapılabilir dilime Yaşam kervanında her dilaver aşka bir üye Güzel mehtabıyla yüreğim sanata elçi Sen özünde dur, ben sözümdeyim Velhasılki terliyim. Hünerliyim umutlarımda başka aşka Yalpalar durur zaman ve zifir karanlıkta keyfim şov yapar ki derdim her şeye dolayısıyla yaşamı çokça yerdim ve Göğüs gerdim bendime Sonbaharda başlar yaprak hazin dansı yapmaya bir ağaç ile sarmaşık sarılmışlar sonsuza ve Ben onları izler iken mest oluyorum adeta.
Payıma düşen ne elini verme Tutan bileklerim kırılır düşer yere sere serpe Bana kalan ne? hadi söyle.. Yüzünü gömme içini çıkar hadi inan ki kapalı yine bu perde. Işığım nerede?