ilk olarak kulzos yardım hattı/#63122 nolu girdide kullanan var mı diye sormuştum daha sonra sağ olsun @laedri ile bir iki kere konuşmuştuk, ancak aksiyon alabildik. geçen hafta itibariyle hayatımıza giren beyaz eşya.
laedri bulaşık makinem bozulsa elde yıkarım ama kurutma makinem bozulsa gerekirse kredi çeker gider yenisini alırım demişti. hakikaten o kadarmış. inanılmaz büyük kolaylık/rahatlık.
birincisi evde çamaşır kurutma zımbırtısına yer aramanıza gerek kalmıyor. henüz o kadar deneyimlemedik, her şeyi kurutabiliyor mu bilmiyorum ama sanırım %80 çamaşırlarımızı kurutabilecek. hal böyle olunca kurutma zımbırtısını koridora koy yok misafir geldi içeri taşı derdi bitiyor.
ikincisi kurutma makinesinin işlemi sonrası haznesinde biriktirdiği tozları görseniz inanamazsınız. makine toplamasa onları o tozlar evin içinde gezinip duracak. sonra gelsin kronik astımlar, bronşitler, üst solunum yolu alerjileri vs.
iki de kötü özelliği var. birincisi çalışırken çok ses çıkartıyor, gece uyurken ses takıntınız varsa muhtemelen makineyi kurup yatamazsınız, sesi uyutmaz sizi. ikincisi ise inanılmaz nem ve ısı yayıyor, hadi şimdi havalar çok sıcak değil ama yazın sıcağında nasıl olacak merak içerisindeyim.
buzdolabı kadar fiyatı var kabul ama yine de kurulu evin olmazsa olmazıymış