1. sitenin ismi; eskiden tiyatro oyunlarında oyunu beğenmeyen seyircilerin, tepkilerini göstermek için sahneye atmalarından kaynaklanır.

    genellikle buradaki yorumların 'ye göre daha gerçekçi olduğu söylenir; bir filmin rotten ya da fresh olmasının tamamen siteye kayıt olan film eleştirmenlerinin oylarıyla belirlenmesinden olsa gerek. fakat ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. özellikle yaptıkları "top 100 movies of all time" listesi, söylediğimi biraz da olsa kanıtlar nitelikte

    en büyük sıkıntısı; bir eleştirmenin bir filmi oylarken önüne beş veya on üzerinden bir puan vereceği bir liste gelmemesi. bir filme ya rotten oy verebilir ya da fresh! normalde başka bir yerde filme 10 üzerinden 5.5 veya 5 üzerinden 2.5 veren bir eleştirmenin burada aynı filme fresh veya rotten oy vermesi sağlıksız sonuçlar doğuruyor zannımca.



    #73444 maverick | 7 yıl önce
    0web sitesi