bu başlık kişiye özel bir başlıktır
  1. gökyüzüne bakmayı akıl ettim edeli; hep bir yıldız takımı çarpardı gözüme. bazı geceler beş, bazı geceler üç; ayın haleli olduğu gecelerde ise iki yıldız delerdi göğün karanlığını. bir zaman sonra, kaderim addettim o yıldızları. eğer ay haleli ise, sadece iki yıldız çarpıyorsa gözüme; hayatım rayına girmeye başlayacaktı. yani en azından, o geceyi takip eden gün için.
    "hale" umudumdu. haddim olmadan, henüz sesini bile duymamışken hem de; "hale" diye tanıttım seni kendime.

    şehirler arası bir otobüsün, esas gideceği şehrin yolu üzerinde bulunan önemsiz bir şehri; cam kenarından seyrediyormuşcasına yaşıyordum bu şehirde önceleri.

    Şimdi ise, seni her gördüğümde; kömürlü bir trenin camından ilk defa gördüğü şehri, umutla seyre dalan "taşralı parasız yatılı çocukları" gibi hissediyorum.
    Umutlu.
    #65356 barayyulun | 7 yıl önce (  7 yıl önce)
    0kişiye özel