1. Son iki üç senedir konuştuğum hiçbir flörtüm ile siyaset konuşmadan edemedik. Hatta şu son konuştuğum kişiyle sohbetin ilerlemesi "Ay ne güzel gözlerin var. " yahut "Çok güzelsin/yakışıklısın. " gibi cümleler yerine memleket meselesi konuşarak başladı ve ilerledi.

    Kız işini gücünü bırakıp CHP'de sandık görevlisi arıyor fıldır fıldır. Öbürü seçim gecesi seçmenlere ve iktidara sövdük beraber diye bana reels atıyor sürekli Instagram'dan. Başka birisiyle de düzenli gidiyor sohbet falan.

    Harbi değişik oldu etraf. Hayatın bunaltıcı realizmi bastıkça kadınlarda ne romantizm ne duygusallık kaldı. O kadar romantik cümleler kurup, yol yapmam falan bu kızlara bu kadar etki etmezdi.

    Zaten kadınlar duygusaldır bir palavra onu biliyoruz. Istedikler şeyi net bildikleri için, öküz gibi net ne istediğinizi söylerseniz kitabına uydurarak her kız okay veya hayır oluyor zaten.

    Biz onu yapamadık bunca zamandır. Romantizmimizi fake gördükleri için, içimizde patlayan duygu fırtınalarını seks arzusu sandıkları için (ki o da var ama duygu da var) kaybettik. Halbuki altımda BMW akşam havuz partisi var gel desem çoktan iki kolumun altında iki hatun götürmüştüm.

    Beğenmeyen hanımlar istediğiniz kadar inkar edebilir, eksileyebilirsiniz sikimde değil. Ben öyle değilimcilerin hepsi ya o kızlar kadar alıcısı olmadığı için bunu söylüyordur ya da aradığını bulmuş evli, ilişki içerisinde, nişanlı falandır.

    Şey de var eski hali güzel sonradan kilo alıp bozan hatunlar var. Yani sözün özü talepten güçten düşen herkes seviye düşer ve niyeyse aniden daha empati sahibi ve duygusal birisi olur, iyi olmaya başlar.

    Buradan da güç yozlaştırır sözünü onamış oldum. Zaten hayatım boyunca kim düşmüşse hep oradaydım, kim baş vermeye başlamışsa ya şansıma ya da unutulduğum için orada değildim. Derdi düşen bana gelir, iyi gününde olmam zaten. Buradan tanıdığım insanlar sakın yanlış anlamasın lütfen, kız babında konuşuyorum.

    Neyse konu çok dağıldı, dertleşmeye döndü. Velhasıl kelam artık siyaseten flört diye yeni bir tabir gelmeli literatüre bence. Halimiz ona döndü.

    Ha ben de artık çanak çömlek patladı çağında hele hele böyle gergin ve her şeyin belli olacağı bir zamanda kimliğimi, fikirlerimi, sosyoekonomik durumumu, sosyokültürel sınıfımı inkar etmemeye bilâkis inatla vurgulamaya başladım.

    Rol yapmaktan sıkıldım. Anladık belli bir güzellik üstü ve belli bir ekonomik skala üstü bize gelmiyor ben de ona göre arayışa girdim. Artık ne yer ne içersinden çok geldiği yeri, hayatını soruyorum. Uymuyorsa duygu bile beslemiyorum ona göre konuşuyorum.

    Bunca kızla niye konuşuyon yavşak herif diyeceklere çok güzel izahatlar yapardım ama üşendim. Yarın mesai var hadi byee mucks.

    Tanım: sevgilin olmayan ama konuştuğun, görüştüğün şahıs. Milenyum sonrası doğanlarda seviştiğin halde de flört kalabiliyorsun ya da normal arkadaşın oluyor falan ilginç tabi.
    0genel terim