Şarkı hakkında yazayım dedim ama çok güzel anlatmış ilk entry yazan kişi yazacak bir şey bulamadım.
Ben bu şarkıyı ilk defa Guitar hero oynarken arkadaşla dinledim baştan sona. Onda da renklere focus olduğumdan ötürü tam sağlıklı bir şekilde dinleyemedim.
Ondan önce Soad'ın başka şarkılarını dinleyip dururdum bunu da görürdüm ama dinlemezdim ismi ilgimi çekmediği için.
Guitar hero'da davul çalarken çılgın atmanı sağlıyor bu şarkı.
Daha sonra geçen yaz arkadaşımın gelmesiyle beraber bir kez daha gittik, ben challenge niyetine bunu çalamazsınız diye ortaya attım bu şarkıyı. Kız arkadaşı oyuna hakim olmadığından zorlanıyordu çalarken.
Sonra ben geçeyim dedim ben de çalamadım. Arkadaşım geçti o da çalamadı. Diğer arkadaşım da çalamayınca anladık ki davullar bozuk. Vurduğunu algılamıyor çünkü.
Ama o günün sonunda 1,5 saatlik playtime süresinin neredeyse 1 saatini bu şarkıya ayırınca, şarkı da bir hızlı bir yavaş temposuyla aklımda yer etti. Önümüzdeki gün boyunca slow kısmını söyleyip durdum. Dilime takıldı
Sonra araştırma yapınca Ekşi'de vs şarkının olayını çözdüm. Defalarca kez reaction videoları izledim, herkes lalalala kısmını seviyor benim gibi ^^