1. namı diğer apache ayhan çetiner. kendine uygun bulduğu lakabı kızılderili sever olmasından gelir, hatta tam bir geronimo hayranıdır.
    daha nelerin hayranıdır? büyük jimi hendrix hayranıdır, görüp görebileceğiniz en fantastik arşivine ve bilgisine sahiptir, jane hayranıdır, aralık bulduğu an jane över :) , büyük kedi fanıdır, üç öğün omlet, menemen yiyebilir, so? yumurtaseverdir de hehe, maalesef sigara severdir :'( .... hippidir, annesine düşkün ve arkadaş gibi olan, sevgi ve şefkat göstermekte olabildiğince zengindir, yüzlerce oğlu ve kızı vardır, hepsini aynı sever, yıllarca emek vererek yaratmıştır sevenlerini, daha fazlasını hak etse ve bir karşılık beklemeden gösterse de umarım sevenlerin de seni hak etmiştir ayhan babam.. türk rock camiasının tartışmasız simge olmuş insanlarından biridir, birçok konuda duayendir ama hiçbir zaman burnu büyüklük etmemiş ve ahkam kesmemiştir, çünkü ihtiyacı yoktur buna.
    naifliği, egosuzluğu, kendine has çok ama çok özel bir insan olması yıllar geçse de unutulmayacağının göstergesidir.

    kadıköy akmar'a gidildiğinde yanına uğranması kuralsız bir kural olarak akıp gitmiştir hep. kasetler, cdler, plaklar karıştırılır, tavsiyeler alınır, o an eğer müsaitse hemen bahsettiği grubun plağı pikaba konur veya en olmadı pc'den bir şeyler açılır, birlikte dinlenilir, efes tombul şişe açılır, muhabbet edilir, muhabbetten fazlasıdır zaten o anlar :)
    kadıköy'de yaşar, çalışırdı fakat doğduğu yer olan fatih'i hiçbir zaman anmadan geçemezdi.
    ''burası köy adı üstünde işte, anadolu, ben avrupalıyım, fatih avrupa'da'' gibi gibi şakayla karışık cümleler edip özlemini anımsatırdı kendince :)

    bir de malum satanist olaylarının yaşandığı zaman zarfında polis tarafından dünyanın en iyi insanlarından birinin sorguya alınmasıyla hatırlanır sırf saçı uzun ve akmar'da çalışıyor diye :) , yıllar geçti hala saçma sapan güleriz buna, çünkü saçma sapan insanların yaşadığı abidik gubidik bir ülkeyiz, yirmi yıldan fazla olmuş o olay gerçekleşeli, hala saçmalığın daniskası içinde yaşıyoruz ulan! ama ayhan babam gibi insanlar dünyayı güzelleştiren insanlar, azlar ve özler, iyi ki hayatlarımıza dokundun abicim, babacım, seni sayamayacağım kadar çok fazla güzel anıyla hatırlıyorum fakat en unutamadığım; moda'daki benzinliğe gidip en sevdiğim çikolatanın sadece orada satıldığını bildiğin için gecenin bir vakti oraya birlikte yürümemizdir. ''tamam kızım bulduk işte, en sevdiğin hehe''

    bugün seni tekrar hatırlamış ve iyi ki tanışmış olmanın verdiği sevinci buruk yaşıyorum ayhan babam. 6 yıl önce bugün göçtün buralardan...
    insanı en unutulmaz kılan hissettirdikleridir, herkese ve bana da hep iyi hissettirdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem az..
    seni çok seviyoruz apache ayhan çetiner (hakkında ne yazsam az kalacak, ettiğim cümleler de yılların özeti olsun)

    www.youtube.com/...

    #282277 beth lawless | 2 yıl önce
    0kişi