ben. eskiden burada bir şeyler yazıyordum. sonra hepsini sildim ve yazmadım.
şimdi yeniden yazacağım. neden? çünkü iğrençlikler projesi diye bir şey var kafamda. onun taslağını burada yapmak istiyorum. ayakkabıda taş gibi can sıkan filmler yapan bir yönetmen var. onun ben kafasına tüküreyim. işte öyle yazılar yazmak istiyorum.
eski yazı serüvenimde imlaya, cümleye, akışa falan dikkat ederek yazardım. elimden geldikçe rasyonel yazardım. bu seride artık dikkat etmeyeceğim, rasyonalite kaygım olmayacak. nazikçe yazardım en azından kabalaşmazdım. şimdi argo, küfür ne ararsan olacak ama insanları hedef almak olmayacak.
eski yazı serisini, bir sabah canım sıkıldı diye bitirip her şeyi silmiştim. bu da öyle olacak. çünkü hayvanlar gibi istediği anda istediğini yapabilme hakkım ve becerim en çok bu anlarda ve alanlarda mümkün oluyor.