dekoltesiyle ün yapmış amcalardır. genelde amca olurlar ve kilolu olurlar. yaş limitli çeşitli sitelerdeki videolarda olduğu kibin yağız delikanlılar olmazlar en azından. ben görmedim yane şimdiye kadan. görseydim belki ben de videoya kaydetmesek bile oturup bir çay felan mı içsek diyebilirdim. ama yok. hiç yok. evet. yani bence. varsa istisnadır.
şimdi asıl konu ise şu. bu amcaların çatal olarak adlandırılan görünen kısmı aslında çatal olmayabilir. evet. bu tespitte bulundum bizzat ben kendim. şöyle anlatayım. oturun.
evin musluğunu patlattım ben. bulaşık şaparken tencerenin poposuyla musluğa şöyle bir çarptım. sonra kafası koptu. sonra sular fışkırdı her yere. ben mutfakta çığlık çığlığa dönerken annem kişisi vanayı kapattı. evin içinde boğuluyordum az daha yoksam. e şimdi niye anlattım bunu ben? ha! sonra muslukçu çağırdık. yani tesisatçı. gerçi ben muslukçu demeyi daha çok seviyorum. çünküm tesisatçı deyince kafam kırlara, bayırlara gidiyor. atlı tesislerde bulunmak istiyorum felan filon. ama sözlükte muslukçu diye başlık yoktu.
sonra işte bu amca geldi. ama atsız geldi. arabaylan. arabada da sıhhi tesisat yazıyor. musluğu değiştirirken ne var ne yoksa ortaya serdi. ama nasıl bir çatlak. ben diyim 3 metre, sen de 10. ay yok fazla şaptım. amca eğildikçe, çatlak yukarı doğru uzanıyor. baktıkça merak ediyorsun nereye kadar çıkacak diye. hayır amca sanki sırf götten oluşuyor gibi. böyle tişörtü kaldırıp baktım bakıcam. o kadar meraktayım. sonra amca da hissetmiş olacak ki "tişörtü çıkartabilir miyim?" dedi. ben de nasıl bir hevesle "çıkart amcacım!" dediysem artık amca böyle bir değişik baktı bana. sanıyorum amca da izlemiş o sitelerdeki videolardan. sonra çıkarttı. bir de ne göreyim. amca sırf götten oluşmuyor. sırtındaki yağlar altındaki şortun sıkıştırmasıyla sıkışmış, böyle köprücük kemiklerine kadar göt çatalı gibi devam ediyor. ben böyle çizgi film karakteri gibi kocaman gözlerle amcaya bakarken dalmışım. kafamda göt çatalının aslında sırt çatalı olduğu bilgisini hazmetmeye çalışır haldeyim. amca dönmüş bana bişiler diyormuş. sonra annem geldi borcumuz ne kadar dedi. amca annem kişisine "iyi mi?" diye sordu falan sanırım. hayal meyal hatırlıyorum.