1. türkiye'nin en büyük "spor" kulübü.
    uğurunda en sonunda kanser olacağım netleşti bu sezon herhalde. sağda solda hıncal uluççuluk oynayan troll sözde fenerbahçe taraftarı, kulübü etkisine alan, eski topçu hegomanyası falan derken, da olmasa, hakikaten çekilir dert değil artık.

    atasözleri nasıl ortaya çıkmış abicim? yaşanmış olaylar neticesinde çıkarılan kıssadan hisseler sayesinde değil mi? e peki amına koyim o zaman,

    lafını hiç mi duymadınız? bu takımın başına son 13 yılda 'dan sonra en düzgün ve potansiyelli hocaya ligin bitmesine şu kadarcık kalmışken sabretmemek niye? zaten devam etmeyeceksen, ekonomik darboğaz varken, kendine yeni bir borç çıkarmak niye?

    her şeyi anladım. sike sürülecek aklı olmayan internet trollerini iletişim ekibiniz size raporladı ve nabzı aldınız, zaten meyilliydiniz, onu da anladım. sezon sonunda getireceğiniz, prensip anlaşması sağladığınız 2 hocadan biri zaten kesin, bu da ok. madem böyle bir şey var, şimdiden teslim et takımı. ondan mucize bekle. sportif direktör pozisyonundaki adamdan değil.

    velhasılı kelam, fenerbahçe'nin geçen için yaptığı açıklama aklıma geldi. hakikaten, fener'in böyle dostları varken düşmana ihtiyacı yok. taraftar istedi ersun geldi. taraftar istemedi erol gitti. al sana taraftar. hayatı boyunca kombine almamış adamların lafıyla şampiyonluğu beşiktaş'a hediye ettiniz.

    2. olur muyuz? çok zor.
    #251646 mangetsu | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    2spor kulübü