ahmet aslan’ın “na-mükemmel” albümünde okuduğu bestesidir.
albüm bilgisinde sözlerin “cemal süreyya”ya ait olduğu iddia ediliyor. kalan müziğin resmi sayfalarında da “söz: cemal süreya” bilgisi mevcut. albümde şairin adının yanlış yazıldığı yetmiyormuş gibi cemal süreya’ya ait böyle bir şiir de yok. mesele “cemal süreyya” mahlaslı birinin [nasıl bir manyaklıksa artık] işgüzarlığı ise; hem kalan müzik hem de ahmet arslan tarafından açıklamaya muhtaç bir durum söz konusu.
birkaç farklı yorum da var fakat ben bestecisinin linkini şöyle bırakayım.
meraklısına sözlerini notlayayım: “dilsizdir dilsiz benim acılarım konuşmazlar kimseylen hiç kimseylen bir tek benim canıma dadanmışlar bir tek benim canımı acıtırlar hem de hiç hak etmediğim hâlde”
zaten sözleri okuyunca belli de yine de kontrol ettiğinizde şairin böyle bir şiiri olmadığını göreceksiniz. umarım ahmet aslan bir açıklama getirir bu duruma zira bir sorumluluk söz konusu.