1. adamın başlığını bile açmamış nalet olası feneraller... biri de benim zaten...

    bence deniz türüç, fenerbahçe'nin mevcut kadrosundaki en yetenekli ve en profesyonel yerli futbolculardan birisi. hani ozan mı deniz mi dersen, deniz derim. ekici mi deniz mi dersen, deniz derim. ferdi mi deniz mi dersen, yine deniz derim. emre'nin yaşlı hali mi deniz mi dersen, e yine deniz olur. tolga, tolgay falan zaten kıyas kabul etmez... yani deniz ile kıyaslanamaz.

    deniz türüç alt yapısını hollanda'da almış bir futbolcu. ve yaşlı da değil. 27 yaşında. bir orta saha oyuncusu için çok uygun bir yaşta. kayseri'de kaptanlık da yapmış bir futbolcu. kariyeri boyunca 273 maçta 41 gol, 37 asistle oynamış. maalesef şu ana kadar en çok orta sahanın sağında ya da sağ açıkta oynatılsa da asıl yeri bence on numara. çünkü kariyerinin en iyi istatistiklerini o mevkide yaptı. (transfermarkta en çok katkıyı orta sahanın sağında yaptığı gösterilse de o veriler maç başlangıç pozisyonuna göre çıkartılıyor galiba.) ve an itibarı ile max kruse de gitmişken deniz türüç fener'in on numarası olarak denenmeli. ısrar edilmeli.

    deniz önemli bir oyuncu. ama neden bilmiyorum fenerde üvey evlat muamelesi görüyor. kiralık oynayan rodrigues kadar kıymeti yok sanki... ya da bir ferdi kadar genç olmadığı için kimse bari ferdi oynasın der gibi bari deniz oynasın demiyor.

    hakkındaki en güzel gelişme, trabzon'a elendiğimiz maç sonrası, geçici teknik direktörün, "deniz'i çıkartarak hata yapmış olabiliriz..." demesi. "ha şunu bileydin..." şeklinde cevaplanası.

    kaleye koysan orada bile oynayacak. en azından elinden geldiğince. o yüzden seviyorum şahsen.
    #184577 larden loughness | 5 yıl önce
    0futbolcu