1. çernezyom toprakları ile ünlü olan ülke. bayrağındaki mavi rengi, gökyüzünü, sarı ise usuz bucaksız, buğday tarlalarını simgeler.

    öncelikle kendi kızları bile biz kızlarımızla ünlüyüz diyor. bunun sebebinin sadece güzellik olduğunu düşünebilirsiniz ancak karakter olarak bizimkilerden çok daha iyiler.

    bir kere bağlılık, ilişki için fedakarlık bunlar için çok önemli gerçekten, 2 cafcaflı instagram fotoğrafına kanıp düşürebilecek kadın sayısı türkiyedekinden çok çok daha az. özellikle gençlerde.

    seks turisti değilseniz ve buraya düzgün bir amaç ile gelmişseniz insanları inanılmaz saygılı. en azından bana ve arkadaşlarıma karşı öylelerdi.

    kadınları gerçekten kadın gibi giyinmesini biliyor, buna bayıldım, bizdeki gibi kadınsı giyinmenin avam tabirle "göt baş açma" olarak görülmemesi güzel. dekolteler ile sorunum yok, ancak bizim kadınlarımız çöp gibi giyiniyor ki ben giyinmeyi açık-kapalıdan ziyade düzgün-çöp ekseninde görürüm. ukrayna kadınları düzgün ve kadınsı giyiniyor.

    kadınları çok daha dürüst, sadece türk kadınlarından değil orta ve batı avrupa kadınlarından daha dürüst, ne istediklerini daha açık söylüyorlar, daha az manipülatifler. gittiğimde oray anladım ki türkiye bir batılıdan daha fazla batıcılaşmış, batının sahteliği işlemiş topluma ama ukrayna'da bu çok daha az.

    kadınları kalender ve gerçekçi. yaş ilerleyince gerçekçilik artıyor, ekonomik sebeplerden ötürü yabancıyla evlenmek isteyen kadın sayısı artıyor, gençlerde bu kadar büyük bir merak yok, daha idealist ve memnunlar.

    hepsi için diyemem, ama özellikle yukarıda yazdığım kadınlar için erkeklik onlar için saygı duyulası bir kavram.

    seks turisti maalesef çok.

    rüşvet ve yolsuzluk çok.

    insanlarının daha fanatik olmasını bekliyordum ama değiller.

    erkeklerinin bir kısmı beleşçi, bir kısmı kalender ama bir çoğu hırs yoksunu, hayattan pek bir beklentileri yok. tipleri hiç de kötü değil, ama alıcılar yok nedense.

    flört kültürü sağlıklı, elalem ne der veya arkadaşlarım arasında prestij yapabilir miyim ekseninde dönmüyor. o kadar yüzeysel kızla geçirdiğim ilişki ve bana getirdiği boşluktan sonra bana ilaç gibi geldi, olması gerektiği gibi 2 kişi arasında dönüyor bu iş, herkes birbirine "tavsiye" ve saçma gazlamalar vermiyor. elbette bu tür şeyler var ama ülkemize kıyasla daha az, doğu karakterinin güzel yapısını korumuşlar, çok taktir edilesi.

    ülkenin alım gücü düşük, içki ve sigara dışında pek ucuzluk yok.

    insanlar ülkelerinden nefret etmiyorlar, rusyayı kardeş ülke olarak görende, batıya daha yakın olanlar da ülkesini seviyor şikayet etse de, ama bir yabancı niye bu ülkeyi sevsin düşüncesine sahipler. bu ülkeyi sevdiğinizi söyleyince, imalı bir niye lan? sorusuyla karşı karşıya kalıyorsunuz.

    ben ülkeyi isviçre'den, almanya'dan, fransa'dan daha çok sevdim, paradan ziyade insan karakterleri benim için çok önemli, burasını tatil yapıp gidilecek bir yer değilde, yaşanacak, harika şeylere sahip bir yer olarak görüyorum.
    #124928 rin | 6 yıl önce (  6 yıl önce)
    0ülke