1. jay-z'nin sahibi olduğu, isveçli spotify'a rakip olmak üzere norveç'te geliştirilmiş 'ı. kendi izlenimlerime göre şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, tidal şu an spotify'dan çok daha iyi ve ücret açısından rahatlıkla tercih edilebilecek düzeyde. sebeplerine gelecek olursak:

    en büyük sebep, tidal'in müzik kalitesi. her türlü müziği high fidelity olarak, birçok müziği de stüdyo kalitesinde bulabiliyorsunuz, bu çok büyük avantaj. diğer sebebi de fiyat olarak daha ekonomik olması. spotify ile aynı kaliteyi sunan sürümü yaklaşık 10 lira. eğer ben yüksek kaliteli dinlemek istiyorum, donanımım yeterli diyorsanız da high fidelity sürümü yaklaşık 20 lira. bu da günümüz koşullarında gayet uygun bir fiyat, hatta hiçbir şey değil. 2 küsur dolar ediyor şu anki kurlara bakıldığında.

    kütüphanesine gelecek olursak 60 milyondan fazla şarkı bulunduğu yazıyor. çoğunlukla türkçe şarkıların bulunmadığı dile getiriliyor, ben türkçe şarkı pek dinlemediğim için bu durum beni pek etkilemiyor. dinlersem de iki dakika youtube'dan açıyorum. çoğu yerde hiç bulamadığım ambient müzikleri master quality'de bulmam beni oldukça şaşırttı, hatta beni direkt bu servise abone yaptırdı. daha önce hiç denemediyseniz şans vermenizi öneririm.
    #225470 sirius | 4 yıl önce
    0mobil uygulama, web sitesi 
  2. lisans başvurusu yapmadığı gerekçesiyle tarafından erişim engeli yemiş dijital müzik platformu.

    rtük'ün basın açıklaması ile şöyle:
    Radyo ve Televizyon Üst Kurulumuz 9 Kasım 2020 tarihinde İnternet ortamından yayın lisansı almadan yayın hizmeti yapıldığı tespit edilen URL adreslerini ilan ederek ihtarda bulunmuştur.
    RTÜK’ün resmi internet sitesine eklenen ihtar metninde aralarında www.tidal.com... URL adresinin de bulunduğu yayıncılar açıkça belirtilerek kendilerine lisans müracaatı yapmaları için mevzuat gereği 72 saat süre tanınmıştır.
    Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkında Yönetmeliğin "İnternet ortamından yayın lisansı almadan yapılan yayın hizmetleri" başlıklı 10’uncu maddesi kapsamında yapılan duyuru üzerine bahse konu yayıncı dışındaki tüm platformlar gerekli başvurularını yapmıştır.Başvuru talebini içeren dilekçesini sunmayan yayıncı hakkında Üst Kurul tarafından 6112 sayılı Kanunun 29/A maddesinin ikinci fıkrası uyarınca sulh ceza hâkimliğine başvurulmuş ve ilgili mahkeme söz konusu yayınla ilgili olarak erişimin engellenmesi kararını vermiştir.
    Adı geçen kuruluşun lisans talebine ilişkin müracaatta bulunması halinde verilen kararın kaldırılması için yeni bir süreç başlatılacaktır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    #229748 skandal | 4 yıl önce
    0mobil uygulama, web sitesi 
  3. Engellenmiştir ayrıca Yeni Premium Alanları Mağdur etmiştir
    #229792 thescorpionn | 4 yıl önce
    0mobil uygulama