nickaltı başlığını açmaktan şeref duyduğum yazar. o gerçekten harika bir insan. benim için zor geçen şu günlerde radyo içi sohbetlerle bana hep destek oldu. teşekkürü borç bilirim.
Bu benim yazar olarak buradaki ilk girdim olacak. Daha önce kimse için böyle bir platformda ve herkesin görebileceği bir şekilde bu yorumu yapmadım. Daha doğrusu yapmazdım. O nedenle benim için de bir ilk olacak buraya yazmak. Hem yazmak özgürleştirir, hem de son zamanlarda benim ruhuma iyi geliyor sanırım. O nedenle hatta buraya geldim:)
Kafanızda birine sığınmak, güvenmek ve hayal kurmak istemek size ilk okuduğunuzda ne çağrıştırıyor bilmiyorum, ama benim için kendisi hayallerimi paylaştığım kişidir. Zaman garip bir kavram, içindekiler de öyle. Ne gösterir asla bilinmez, ama gelecekte bir gün buraya dönüp bunları okuduğumda, kendisine karşı yaptıklarım ve hissettiklerim gibi, sözcüklerimin de burada kalmasını istedim. Teşekkür ederim. Hem hayatımda olduğu, hem de bana kattığı her şey ama her şey için.
Evde sürekli yazdıklarımı okuyup beni eksileyen yazardır. Gerçekten artık gitsin sözlükten. Durduramıyoruz. Hiçbir şeyi beğenmiyor. Sadece kendisi yazsın biz gidelim yeter ya.