Manuel kullanıcıların ilk kullanırken zorlanacağı durum çünkü gerçekten ilk fırçalamada çok sert gelebilir hatta diş etiniz bile kanayabilir ama zamanla ne kadar iyi temizlediğini görünce alışacağınız bir durum. Fiyatları biraz yüksek ama indirim zamanları herkesin alabileceği bütçeye uygun modelleri mevcut.
Bir hevesle alıp sonrasında şarja takmayı unuttuğum için kullanamadığım alettir. Kısır döngüye girdim şarja takmaya unutuyorum normal fırçamla dişlerimi fırçalayıp çıkıyorum banyodan, ertesi gün bi bakmışım yine unutmuşum dön bakalım başa. Performans olarak hakkını yemeyim gerçekten çok başarılı fakat benim gibi şarja takmaya bile üşenen insanlar için israftan başka bişi değil.
bir diş hekimi olarak literatür destekli tavsiyelerim: 1. yumuşak kıllı bir diş fırçası ile günde iki kez iki dakika dişlerin fırçalanması yeterlidir. 2. diş fırçalarını her üç ila dört ayda bir veya kıllar gözle görülür şekilde keçeleşmiş veya yıpranmışsa daha sık değiştirin. 3. manuel veya elektrikli diş fırçaları etkili bir şekilde kullanılabilir. 4. klasik alışkanlık olan fırçanın ileri-geri hareketi yerine pembeden-beyaza (diş etinden dişe) fırça başını 45 derece eğimli tutarak fırçalayın, en iyi arındırma metodu budur. 5. son zamanlarda ortaya çıkan zigzag, açılı kılları olan vs. fırçaların "bir tık" daha iyi temizlik yaptığı "sadece bir makalede" belirtilmiştir, karar sizin... 6. diş etlerinizi korumak bağlamında yumuşak başlık seçin... özetle: Hem manuel hem de elektrikli diş fırçaları plakların çıkarılmasında etkilidir. El becerisi sorunları olan kişiler - yaşlılar, engelliler veya çocuklar gibi - veya diş telleri gibi apareylere sahip olanlar, elektrikli bir diş fırçasının kullanımını daha kolay bulabilir.
kullanmaya alıştıktan sonra bugüne kadar neden kullanmadığınızı sorgulatan cihaz. daha mı iyi temizliyor, yoksa daha mı kötü bilmiyorum ama daha iyi temizlediği hissiyatı verdiği kesin.
malum mavi markanın giriş seviyesi ürünleri pahalı değil, gayet dayanıklı ürünler bununla birlikte. sadece 3-4 ayda bir aşındıkça başlıklarını değiştirmeniz gerekli. "sensitive" başlıkları seçmenizi şiddetle tavsiye ederim. hem zımpara * hissiyatından kurtulursunuz hemde diş etlerinize zarar vermemiş olursunuz.
bazı yazar arkadaşlar şarj etmeyi unutuyoruz şeklinde dert yanmışlar. kullanım kılavuzunda cihazın overcharge (aşırı sarj) olmadığından bahsediyor, yani güvenli bir şekilde sürekli şarjda tutabilirsiniz böylece unutma durumu ortadan kalkar. ben ne olur ne olmaz diyerekten şarjı azaldığında gece kullandıktan sonra şarja takıyorum sabah çıkarıyorum.
Diş fırçalama alışkanlığını radikal şekilde geliştirebilen cihaz.
Dişlerin üzerinde tek tek tutarak dişeti-diş arasına daha nizami ulaşmayı sağlıyor. 30 saniye uyarıları ile ağzın her noktasını eşit, 2 dakikadan caymadan fırçalamayı garantiliyor.
Ha fişsiz fırçayla, disiplinli ve özenli bir insan aynı verimi alır mı? Alır. Ben bu kadar doğru fırçalayabiliyor muydum? Hayır.
Seneler oldu hala hevesim geçmedi. Seve seve diş fırçalıyorum.
Şarj durağı zaten daimi yerinde duruyor. Onun üzerine koyuyorum. Hep %100 şarjlı.
Jiletle traş olurum. Haliyle, "Evde sürekli kullanılan elektrikli aletlerin tamamı kadınların hizmetindedir, onların hayatını kolaylaştırmak içindir, istisnası traş makinesidir" sözünün benim için geçerliliği yoktu. istisna uzunca süredir bu hoş pratik alet.
kullananların büyük çoğunluğundan şunu duyacağınız diş fırçasıdır: ''klasik fırçalara göre daha iyi temizliyor.'' kullanıcı deneyimi önemlidir. henüz kullanmamış olanların, kullananların yorumlarını dikkate almalarını öneririm.