1. son takipçim olan televizyon kanalı. düşün artık nasıl şeyolduysam televizyon kanalları takip ediyor beni... hay sen çok yaşa be kendim!

    efenim kafayı çizme ile bozmuş bir arkidişimiz sekertv. oysa ben bot tercih ediyorum. çizme zor çünkü, giymesi çıkartması. ama etekle güzel duruyor tabiside.

    kendisi çiziyor sanıyorum. el emeği göz nuru hep. tanesini 1000 dolardan veririz. verirler. verir. verev? verev neydi ya? böyle sanki terzilikle ilgili bir şeydi. annemden mi duydumdu? duma duma dum.

    onun da başlığını açmak bana kısmet oldu. sanıyorum kendi nickine başlık açtıracaklar bana başvuruyorlar. öyle bir hisse kapıldım. ee ben de kırmıyorum yafu. elime mi yapışacak. elime do yapışacak. elime fa yapışacak. müzik örtmenim beni andı. izzet altınmeşeninkini sanırım. en dikkat çeken ben o ben çünküm. doğruyum. yabışkanım! ayh duramıyorum! hnmksphss!

    sustum.
    #173217 carbon | 5 yıl önce
    0sözlük yazarı 
  2. başlık için teşekkür ediyorum fakat elbette bu maksatla takibe almadım orası da ayrı :) bot konusunda da hak verdim, çizme genel olarak pek kullanışlı değil. televizyon kanalı olarak yandaş olmamanın haklı gururuyla 92'den bu yana şifresiz yayın yapıyorum ne mutlu. :)
    #173226 sekertv | 5 yıl önce
    0sözlük yazarı