1994 yılında ilk cildi yayınlanan bir kaori yuki (bkz: manga)sı. daha sonra mangayı tanıtmak amaçlı 25 mayıs 2000 - 25 ağustos 2000 arasında 3 bölümlük bir ova yayınlanmıştır.
setsuna mudou 16 yaşında, 15 yaşındaki kız kardeşine aşık olan bir lise öğrencisidir. "ne pislik adamım lan ben, insan kardeşine aşık olur mu?" diye ortalarda gezerken kendisinin bir meleğin reenkarne olmuş hali olduğunu fark eder. bu sırada tanrı da kayıplara karışmıştır.
kaori yuki bu mangayı nocturne isimli bir romandan esinlenerek yaratmış. hikayeyi kurgularken epey araştırma yapmış. araştırma safhası en uzun süren mangasıymış.
ben bu manganın ovasını o zamanlar hoşlandığım bir kızın zorlamasıyla izlemiştim. elimde de şu casio 'lardan birisi vardı o zamanlar (gekkouka başlığında alma sürecinden bahsettim). kendi kendime çalmaya uğraşıyordum. kıza da hava atmak için uğraşa uğraşa şunu çalmıştım: