1. kokoreç sevdiği için hafif bir soğukluk hissetmiş olabilirim kendisine ama walla ben eksilemedim.
    #129051 laedri | 6 yıl önce
    1sözlük yazarı 
  2. eğlenceli eğlenceli yazıyor, okudukça gülüyorum. hoş gelmiş.
    bi de itiraf gelsin: sırf kıllık olsun diye girdilerine bi artı bi eksi oy veresim var. iyice kafası karışsın. (benden anca bu kadar troll olur.)

    hamiş: kokoreci çok beğeniyorum.
    #129053 morgase | 6 yıl önce
    5sözlük yazarı 
  3. 1 gününün bile karbonat çekmeden geçmediğini düşündüğüm sözlük yazarı.
    #129057 4mifasol | 6 yıl önce
    2sözlük yazarı 
  4. elementinin ingilizce yazımı.
    #129059 petra von kant | 6 yıl önce
    5element 
  5. Kokoreç sevdiği kadar, işkembe veya kelle paça sevip sevmediğini merak ettiğim sözlük yazarı.
    #129077 hicbirnickolmuyor | 6 yıl önce
    1sözlük yazarı 
  6. hakkında bu kadar yazılmışken bari ben de bişiler yazayım dedim. carbon nasıl bişi anlatayım dedim ama sonra baktım ki ben anlatılmaz yaşanırım olm! şaka şaka, anlatacak bir şey bulamadım ya lan? ne anlatır ki insan kendi hakkında. dur bir deneyim.

    yazmayı seven bir insanım. okunmayı da seviyorum. sonracıma, azıcık haylazım. ha o haylazlık bir ara elimde patladı, okulu bir sene dondurmam gerekti. seneye okuyup mezun olacağım. öğrenciyim olm ben. arada görün beni. başka, başka, hakkımda yazan herkese teşekkür ediyorum bir de. böyle duygulandım. kendimi birşey sandım falan. ne bileyim.

    siz beni pek sevmediniz onu da biliyorum. olsun. ben herkesi seviyorum. hayat kısa yaf. insan ölümle yüzleşince ne kadar kısa olduğunu daha iyi anlıyor. o yüzden derim ki takılmayın ufak tefek şeylere. gülün, güldürün, yaşayın, yaşatın.

    hangi başlıktaydım ben ya? ne diyom yine hiç bilmiyorum. takılmayın bana. öyle bişiler.
    #129081 carbon | 6 yıl önce
    1sözlük yazarı 
  7. hakkında bu kadar çok yazılınca oksijen ile tepkimeye girip oluşturdu sandığım.
    #129083 keskelimonolsaymisim | 6 yıl önce
    2element 
  8. O kadar girdilerini okudum, olur yea bundan güzelli afferin dedim, gelmiş bana yok yalan yok dolan.
    Okulu dondurduğun gibi burayı dondurursan ağzını dondururum. tehdidimi baştan yapayım da.

    ha ne diyodum yaz yaz güzel yaz, kokoreçi de ye boşver, hayvanın götünü yiyoz azıcık ahı tutsun da götümüz büyüsün, olacak o kadar. hadi kapat.
    #129089 Tukenmekte olan kisi | 6 yıl önce
    6sözlük yazarı 
  9. geldiği ilk günden hem her tür oyu almayı, hem de nick altını doldurtmayı başarmış yazar. efsane bir giriş yapmış desem pek de hatalı olmam sanırım.

    geldim ben de nick altı yazıyorum şimdi. pek sık yaptığım bişi değil. ama daha dün gelip o kadar çok eksiyi almasına rağmen bir tane bile eksi oy vermemesi dikkatimi çekti. ondan yazayım dedim.
    #129139 larden loughness | 6 yıl önce
    1sözlük yazarı 
  10. aklıma düştü, nerelerde olduğunu çok merak ediyorum. aylar önce geldi, şakalı komikli yazdı gitti.. bi daha gelsin, çok amin.
    #161515 morgase | 5 yıl önce
    0sözlük yazarı 
  11. tekniğini girdilerinde gayet başarılı bir şekilde kullanan sözlük yazarı.
    #164641 laedri | 5 yıl önce
    3sözlük yazarı 
  12. takipçilerinden biri olduğum yazar.
    #165227 diogenes | 5 yıl önce
    1sözlük yazarı 
  13. (bkz: )
    #165390 razay | 5 yıl önce (  5 yıl önce)
    7sözlük yazarı 
  14. Nickaltı muhabbeti kabak tadı verdi bence.
    Esprinin nerde bitmesi gerektiğini bilmeyen bir yazar.
    1sözlük yazarı 
  15. takip edenleri takip edip bir de üstüne nick altı girdisi yazması bağzı çevrelere dert olmuş. terbiyem müsaade etse derdinizi sikeyim yazardım.

    neyse. ek bilgi de vereyim. okulu bir sene daha dondurmuş yazar olur kendisi.

    yani seneye eylül'e kadar buralardayım. sonrasına bakarız artık. derdiniz insanların insanlara yazdıklarına çemkirmek ise yandınız! çünkü ızdırabınız ben olacağım! nihahahahaha!
    #165483 carbon | 5 yıl önce
    6sözlük yazarı 
  16. f1'e sponsor olan şampanya markası.
    (bkz: )
    #166934 yzrm1 | 5 yıl önce (  5 yıl önce)
    0marka 
  17. (bkz: )
    2sözlük yazarı 
  18. En umutsuz zamanlarınızda bile yolunuzu aydınlatabilen, neşesi ile içinizi ısıtan, gönlü güzel sözlük yazarımız.
    #166954 forgotten | 5 yıl önce
    1sözlük yazarı 
  19. uzun mu kısa olduğunu kestiremediğim bir aradan sonra geri gelmiştir.
    #173245 yzrm1 | 5 yıl önce
    1sözlük yazarı 
  20. ferhan şensoy'un kelime oyunları gibi şiirsel yazar tanıtımlarıyla tanıdım kendisini. severek okuyor, takip ediyoruz. hak veriyorsunuzdur elbet.
    #173283 sekertv | 5 yıl önce
    0sözlük yazarı 
  21. (bkz: )
    #173503 chamomile | 5 yıl önce (  5 yıl önce)
    2sözlük yazarı 
  22. kuyruklu yıldız familyası olarak adlandırdığım yazar grubundan... belirsiz aralıklarla görünüp kayboluyor.
    #175681 larden loughness | 5 yıl önce
    3sözlük yazarı 
  23. at kuyruklu kendisi. yeminlen bak. yakından tanıyorum. bilip de konuşuyorum. bilip bilip bip bip.

    ay kurtupu... nhkmkshsp! klavye gibi senin canını.

    at kuyruğu yakışmıyor ama çok. böyle hafif dalgalı daha hoş duruyor. herkeşler öyle diyor. lan olm işiniz mi yok diyorum. saç benim kafa benim. öyle rahat oluyor. gerçi bişiler yaparken rahat oluyor da, çok uzun süre durunca da başım ağrıyor. duramıyorum çok uzun. zaten ben yerimde duramıyorum çok uzun. entry yazarken evde gezesim var. ama zor oluyor tabikisi öyle.

    oha! entry'i göndermeyi unutmuşum. gittim yemek yedim, tv izledim, evde dolandım falan filon ve baktım hala duruyor...
    #177294 carbon | 5 yıl önce
    0sözlük yazarı 
  24. girdilerini okumaktan zevk aldığım yazar. uyumayı beceremediğim ve canımın sıkıldığı şu saatlerde girdileriyle ve yorumlarıyla bana moral verdiği için kendisine buradan teşekkür ediyorum.

    zaman zaman kayboluyormuş. kaybolmasın hep yazsın burada yoksa kendisine çok darılırım. hem sen bu sözlüğü çok seviyorsun yafu.
    #177975 albaykus | 5 yıl önce
    0sözlük yazarı 
  25. Ppsi fakedir kendisinin. Sözlükte birisinin yan hesabı ve bazılarını fena kekliyor.

    Not: bu bir bok atma çabası değildir. Sorarlarsa kanıtım da var.
    4sözlük yazarı