1. meymenetsiz, uğursuz, futbola tepki olarak doğmuş, teknik direktörlükten para kazanan kişi.
    şu herifin fotosunu kaldırın şuradan ya. durduk yere aklımın içinden gün yüzüne çıkmamış küfürler beddular geçiyor.
    #291390 maraz1 | 7 ay önce
    1teknik direktör 
  2. Haftalar sonra bu kadar kırılgan bir orta saha ile deplasmana gelen karşısında 45 dakika boyunca neden topun gerisinde beklediğini merak ettiğim teknik direktör.

    Elbette vardır bir bildiği ama bu maç özelinde haddimiz olmasa da eleştirmek gerekirse, (bkz: ) olmasa ilk yarı üçlük oluyorduk hoca. Ha Trabzon da birçok fırsatı tepti ama yine de bir şeylerin yanlış olduğunu eminim kendisi de görmüştür.
    #245464 becoolnotfool | 4 yıl önce
    2teknik direktör 
  3. Geç kalınmış olsa da "zarardan kar" edebilmek adına verilen doğru karar neticesinde Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olan kimyager şahıs. Geldiği gibi magazinsel olaylarla değil de, direkt teknik ekipteki personellerle alakalı arızayı tespit etmesi ve bu yönde aksiyon alması / aldırabilmesi yönünden iyi bir başlangıç yaptığı söylenebilir.

    Trabzonspor'a gelen her teknik direktörün olduğu gibi kendisinin de en büyük rakibi "yerel medya" olacaktır. Daha ilk basın toplantısında bile bu durum ortaya çıkmış; kendisi de bu mücadeleye hazır olduğunu tavırları ve söylemleri ile belli etmiştir. Diğer takımları falan boş ver hocam; yerel medyayla olan savaşı kazan şimdilik yeter.

    Yolun açık olsun.
    #228226 becoolnotfool | 4 yıl önce
    0teknik direktör 
  4. hiç bir şekilde bütünlüğü olmadan ve uyumsuz bir kadroyla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan teknik direktör.

    Öncelikli olarak her maç gol yemeye and içmiş ligin en çok gol yiyen takımını ligin en az gol yiyen takımına çevirmiştir. Hücum hattında işte forvet denilebilecek kalitede bir adam yok, futbolun kendilerini çoktan bıraktığı son vuruş fakiri forvetlerle mücadele ettiği için de de gol atmakta zorlanıyor.

    hem uyumsuz bir ileri dörtlü var hem de yardımlaşma anlamında bir çaba olmuyor pek çok atakta. Özellikle ekuban'ın ezdiği toplar, sadece ayağına top geldiğinde oyuna girip, bodoslama bir şekilde deli fişek gibi rakiplerin üzerine çullanarak top sürmesi ve de sadece sol kanatta nwakame'ye odaklı bir hücum anlayışı gol yollarında etkili olamamasındaki bir başka engel ama eldeki kadro bu olduğu için alınabilecek maksimum faydayı sağlamaya çalışıyor.

    Bu sene geçiş senesi denilebilir. Ama iyi bir kadro yapılanmasıyla iskeleti bozmadan alınacak iyi adamlarla önümüzdeki sene ilk ikiyi zorlar gibi.

    #245492 theo | 4 yıl önce
    0teknik direktör 
  5. Hocam hiç beklemeye gerek yok, sen ikinci yarı başlamadan git bin uçağına kötü ayrılmayalım. Benim gibi adamı bile delirttin artık.

    Tanım : ikinci yarı acilen teknik direktör değişikliği yapması gereken hoca.
    #291386 becoolnotfool | 7 ay önce
    0teknik direktör 
  6. türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden birisi. beşiktaş'a gelerek huzurunu bozmayı kabul eden adam oldu. lakin bu kadarını sanıyorum kendisi de beklemiyordu.

    takımın birinci kalecisi karius. tamam çıtır bir kardeşimiz lakin kaleciliği bence beş para etmez. hani abdullah avcı'nın eski kalecilerinden volkan babacan bile ondan iyidir. mert günok zaten kıyas kabul etmez. ikinci kalecisi ise zaten genç. yani, tutanı iyi değil.

    takımın santraforu burak yılmaz. şahane santrafor. yılların tecrübesi. ama sezon başından beri sakat. trabzonspor maçında yine sakatlandı mı bilmiyorum. yani atanı aslında iyi ama bir tane. ve o da sakat. haliyle yok. o zaman atanı iyi diyemiyoruz. atanı yok diyoruz.

    futbolda bariz bir tabir vardır. atanın ile tutanın iyi olacak. gerisini halledersin. abdullah avcının tutanı iyi değil, atanı zaten yok... şimdi bu cepte.

    gelelim aradaki mevkilere. stoper. vida var mı? var. iyi mi? iyi. ama kırmızı görüp kendini attırmazsa iyi. ruiz peki? o da iyi. ama sakatlandı. yedekleri? o yok. işte fenerdeki reyes ayarında kendi milli takımında stoper oynayan ama kesinlikle pek de iyi olmayan roco var. hadi onu da sayalım, dördüncü stoper var mı? yok.

    ortasaha. atiba, dorukhan, oğuzhan, elneny. zaten son anda elneny alınmasa, ortasahayı da yok hükmünde kabul edebiliriz. çünkü dorukhan da bir senelik performansla var diyemiyorum henüz. atiba yaşlandı. oğuzhan iki senedir kayıp zaten.

    kanatlar. bir sürü adam var. çoğunun adını bilmiyorum. o kadar adamı toplasan q7 ile babel yapar mı? bence yapmaz. yapmıyor da zaten.

    bekleri unuttuk. bekler kim? milli takımın eski sağ ve sol beki. an itibarı ile ikisi de bitmiş, okeye dönüyor. yedekleri de fena değil ama henüz adapte olmuş değiller.

    şimdi, hemen hemen bütün beşiktaş'ı gözden geçirdim. bu kadro, avdullah avcı'nın eseri ise. bu durumda abdullah avcı'ya türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden dediğim için haksız sayılabilirim. çünkü iyi bir teknik adam medel, adriano, quaresma gibi her ne kadar yaşı ilerlemiş olsa da kalitesi tartışılmayan oyuncular yerine mevcut potansiyel yeteneklerle yola çıkmaz. yani bunu başakşehir'de denersin belki de beşiktaş'ta yapmazsın.

    benim bildiğim kadarı ile abdullah avcı, bu oyuncular gitsin istemedi. yine benim bildiğim kadarı ile elneny haricinde abdullah avcı'nın özellikle istediği bir oyuncu yok. eldeki imkanlarla alınanlara razı oldu. ve yine benim bildiğim kadarı ile abdullah avcı ikinci bir santrafor istedi, ama alınamadı. ve yine benim bildiğim kadarı ile karius'u zorlayacak bir kaleci daha istedi, ama o da olmadı...

    şimdi şartlar böyle iken, abdullah avcı için kötü teknik direktör demek, büyük haksızlık olur. eldeki malzeme ile en iyisini yapmaya çalışmak yerine kafasındaki sistemle büyük takım kimliğinde oynamaya çalışması nedeniyle hatalı diyebiliriz. lakin eldeki malzemeye göre haddini bilerek oynasa, bu durumda da aykut kocaman diyecekler adama...

    avcı iyidir. beşiktaş'ın mevcut durumunda pay sahibi olanlar arasında bence hissesi en az olan kişi de o. bununla birlikte, şans tanınırsa beşiktaş'ın geleceğini inşa edebilir. ancak başkan istifa edeceğim diyerek o şansı çöpe attı zaten.

    yazık oldu avcı'ya. başka diyecek söz bulamıyorum.
    #161106 larden loughness | 5 yıl önce
    0teknik direktör 
  7. 2018-2019 sezonunda 28. Haftadan itibaren başlayan ve şampiyonluğun kaçmasına sebep olan sendromdan hala çıkamamış teknik adamdır. Bu yıl ligin ilk altı maçından yalnızca bir tanesini kazanmıştır. Topla oynama oranına baksan kesin ilk üçtedir, belki birincidir. Tiki taka usulü futbol anlayışına artık tüm teknik adamlar çözüm buldu. Birinin bu konuda onu uyarması lazımdır. Kimse kadro yetersizliğinden bahsedemez zira bu kadro altı maçın birini kazanmaktan daha fazlasını da yapabilecek güçte.
    #161525 iskiski | 5 yıl önce
    0teknik direktör 
  8. Çok büyük bir sürpriz olmaz ise 2020-2021 sezonu için Trabzonspor ile anlaşmış hoca. Trabzonspor için yerli hoca alternatifleri arasında en iyi seçenek olduğunu düşünmekle beraber, abdullah avcı için ise çok riskli bir karar olduğuna inanıyorum. Yüksek ihtimal ya ciddi bir başarı sağlayacak, ya da giray bulak, yılmaz vural kervanına katılacak.

    Trabzonspor'un mevcut kadrosu üzerine detaylıca çalışıp, yönetime analizler sunduğu ve mevcut kadro ile mutlak başarı sağlayacağına dair inancını ifade ettiği belirtiliyor medyada.

    Yalnız o coğrafyayı ve yöre insanını gayet iyi bilen birisi olarak, birilerinin şimdiden hocayı uyarması gerekir. Şöyle ki; muhtemel mağlubiyetler, başarısızlıklar sonrasında parselizasyon, takım kimyası, oyuncuların geri dönüş hızı falan diye teknik açıklamalarla analiz yaparsa, kafasına mikrofonu yer. Benim umudum yok ama kim bilir; belki de çıkar, dik oynarsın.

    İki taraf için de hayırlı olsun.
    #188331 becoolnotfool | 5 yıl önce
    4teknik direktör 
  9. tanim : trabzonspor'un yeni teknik direktoru.

    sahsi gorusum : bu adam fm oynasa, orada bile barcelona'yi bayern munich'i alip sampiyon yapamaz. cok sevdigim istatistikten beni nefret ettiren kisidir. her mac sonu sayilari carpitarak laf kalabaligi yapar.

    avrupa sanat filmleri bile oynattigi futbolun yaninda heyecan firtinasi gibi kalir. rakip takim kalecileri antreman maclarinda bile cok daha fazla zorlaniyorlardir.
    #228703 trakyanin sopari | 4 yıl önce
    0teknik direktör 
  10. "Hocam seni yaradana kurban olayım ben. Ben 32 yıl bekledim, her yerde bekledim. Şu (habu) çocuğa yaşattınız ya Allah sizden razı olsun."

    hakikaten allah razı olsun hocam ; hakkını helal et :)
    #275613 becoolnotfool | 3 yıl önce
    1teknik direktör 
  11. bu sene benim bu zamana kadar ilk kez duyduğum bir sistemi daha entegre ederek uygulayacak olan hoca. daha önce türkiye'de denendi mi bilmiyorum; cehaletime verin.

    taç antrenörü haberi
    #277840 becoolnotfool | 3 yıl önce
    0teknik direktör 
  12. Çok uzun yıllardır türk futbolunu takip eden ve özellikle üç istanbul kulübü ile birlikte trabzonspor yönetimlerinin verdikleri idari kararlarda bu zamana kadar etkili olan amatör ruhun farkında olan birisi olarak, ilk kez bir hocanın bu denli taraftar desteği ve çatlak ses olmaksızın camianın istisnasız tüm unsurlarıyla birlikte desteklendiğine şahit oluyorum ve iyi ki de bu duruma kendi takımımda tanıklık ediyorum.

    Elbette gibi sabrın, tahammül seviyesinin yerlerde olduğu bir kentte böylesine bir desteğin oluşması için birtakım parametrelerin bir araya gelmesi gerekiyordu ve abdullah avcı, geçen sene yaptığı işlerle bu destek için gerekli olan zemini kendi tırnakları ile hazırladı.


    Tabii ki burada en önemli alkışlardan birisi trabzonspor yönetimine. Yine 40 yıldır tanıklık etmediğim bir şekilde takımın tüm idaresini hocaya teslim ettiler ve tabir-i caizse ne istediyse yaptılar veyahut o niyette olduklarını gösterdiler. Spekülatif transferler değil; hocanın istediği transferler yapıldı. Hoca haklı olarak kendi ekibiyle gelmek istedi ve tüm yetkinin kendisinde toplanmasını istedi ve istediğini de aldı. Malzemecisinden, tesislerin aşçısına; kondisyon aletlerinden, antrenman tesislerindeki çimlerin zirai yapılanmasına kadar her şey abdullah avcı 'nın istediği şekilde tekrar yapılandı.

    Şu an puan tablosundaki yerimiz gereği böyle konuştuğum düşünülmesin; bir yapılanma, bir vizyon gerekiyordu ve bunu şuan ki görüntüye göre başarabilmiş tek takım Trabzonspor. Hocasıyla, aşçısıyla, güvenliğiyle, taraftarıyla, yönetimiyle.

    Ligin ilk yarısında topladığı 46 puan ile tüm zamanların rekorunu kırarak, bir devrede en çok puan toplayan antrenör unvanını da dün elde etti avcı. İlk 11'indeki oyuncu grubundan sürekli eksik vererek, önemli birçok müsabakada maç içerisinde zorunlu 2 değişiklik yapmak zorunda kalarak ve bir kez olsun şikayet etmeden, mazeret üretmeden bu noktalara geldi. Ağlamayana meme yok düsturunun geçerli olduğu bir ülkede ağlamadan, sakatlıklara, diğer etmenleri mazeret olarak göstermeden sadece işine baktı, alternatif üretmeye çalıştı; sızlanmadan, dırdır etmeden, camiasının moralini bozmadan.

    Dün oynanan başakşehirspor maçını tüm trabzonspor taraftarları olarak yüreğimiz ağzımızda izledik. Sezon başından beri birlikte oynayan ve takımın belki de en önemli pozisyonu olan iki tane stoperinden yoksun olarak çıktı maça avcı. Rakip ise yıllardır bir futbol mantalitesine sahip, modern futbolu oynamaya çalışan ve ile birlikte bir seri yakalamış başakşehir idi.

    Önde basarak başladı Trabzonspor. Kırk bin taraftarıyla beraber birlikte defans yaptılar, beraber hücum ettiler ve birkaç sönük atak haricinde stoperlerine topun ulaşmasını ve haliyle muhtemel bireysel hatalara izin vermeden maçı tamamladılar. Buna ilaveten onca eksiğe rağmen trabzonspor'un iki topu direkten döndü ve cılız da olsa birkaç pozisyon yakaladı.

    Hakem vesaire girmeyeceğim; türk futbolseverlerde gram utanma, gram haysiyet varsa zaten trabzonspor ile hakem kelimelerini yan yana kullanmazlar. Kullanan varsa da kendileriyle futbol konuşmamaya ant içebilirsiniz. Tıpkı benim yaptığım gibi.

    Güntekin onay, rıdvan dilmen gibi spor basının provokatörlerinin tüm algılarına rağmen, tüm üç kuruşluk eski düzen sistemlerine geri dönüş çabalarına rağmen abdullah avcı ve öğrencileri tükenmeyen hırslarıyla, bitmeyen inançlarıyla yollarına emin adımlarla devam ediyorlar ve mensubu olan biz taraftarlarına da keyifle izlemek düşüyor.

    Bizlere bu keyfi, bu heyecanı, bu gururu yaşattığın için teşekkürler hoca.

    Bir gün hepsine, her gün birisine; merak etme, seninleyiz.

    Tükenmeyen inancımızla, öfkemizle, isyanımızla.


    #271489 becoolnotfool | 3 yıl önce
    1teknik direktör 
  13. 3 yıllık yeni sözleşme imzalamış canımız, ciğerimiz, hocamız.

    kenarda bekleyen fırsatçı benekli sırtlanlara da geçmiş olsun. şimdi gidip maçlarını takip etmeye devam edebilirler ve bizi rahat bırakabilirler. kim bilir, belki valerian gönderilir. Sabretsinler biraz daha.

    Neyse; sana inancımız da, güvenimiz de, sevgimiz de sonsuz hocam. Hadi allah utandırmasın.



    #279498 becoolnotfool | 3 yıl önce
    0teknik direktör 
  14. sonu getiremiyor bu adam. neden ve nasıl yapıyor bilmiyorum ama bu adam hep son kulvarda bi sıçıyor. trabzonspor bu sene kupayı vermez ancak son 6 haftada 1 galibiyet almaları, klasik abdullah avcı loser'lığına bir işarettir.

    tek ve en büyük mental sorunu bu bence. yoksa sezonun genelinde oynattığı futbol bir alkışı hak ediyor. başarısız beşiktaş ve taraftarsız başakşehir kariyerleri sonrası trabzonspor macerası şimdiye kadar gayet iyi ilerliyor. bana kalırsa bu mantalite eksikliği başakşehir'den kaynaklı. yıllar boyu hedefi orta sıralarda takılmak olan taraftarsız bir kulüpte çok rahat çalıştı; yalnızca son 2 yılı şampiyonluk stresiyle geçti.

    bu sorununu aşabilirse ismini üst düzey türk teknik direktörleri arasına yazdırır.
    0teknik direktör 
  15. antalya maçından sonra yaptığı açıklamalarda çarşamba - cumartesi haftada iki maç oynamaktan bahsetmiş diye duydum. el insaf. dün bir bugün iki daha. yani daha ilk çarşamba maçını oynadın ve sonrasındaki ilk maçtan sonra bundan bahsediyorsun... bu bir mazeret mi? eylül ayında da durum böyle devam etmeyecek mi? şimdiden yolunu mu yapıyor bilmiyorum.

    sonuç olarak trabzonspor doğrudan play off'a kaldığı için, rakibini geçerse şampiyonlar liginde, rakibini geçemezse avrupa liginde gruplarda oynayacağı şampiyon olduğu gün belli olmuş idi. yani salı, çarşamba ve cumartesi, bilemedin perşembe ve pazar, pazartesi maç yapacak bu takım. ve haliyle kadro derinliği ve planlamasının bu tempoyu kaldıracak oyuncuları içerecek şekilde yapılmasının gerekliliği en başından belirgindi. yapılmadıysa, kim yapmadı, yapıldıysa, ilk çarşamba maçının ardından bunu vurgulamak neden?

    hiçbir zaman avrupa'da oynamayı sevmemiş bir hocadır avcı. kopenhag'ı eleyebilecek kapasitede bir takımı var ama eleyebilir mi, bilinmez. elese de avrupa maçlarını sevmeyecektir hiçbir zaman. ve bu mutlaka takımına da yansır.
    #278831 larden loughness | 3 yıl önce
    0teknik direktör 
  16. Bazen kendisine benzeyen yönlerim var.

    Ben de bu ülkede her oyunu oynadım, ben de her oyunda eleştirildim. Savunma oynadım, "çok savunma oynuyor" dendi. hücum oynadım "rakip ceza sahasına fazla giriyor ama az sonuçlandırıyor" dendi. Pozisyon vermedim, dediler ki "zaten savunma oynuyor"

    Yapacak bir şey yok.
    2teknik direktör 
  17. elinde harika bir kadro yok ama bu takım da st gallen'e elenmez. çok sevdiği visca bile doğru oynayamıyor. problemler de yakında çözülecek gibi durmuyor.
    #291397 humblesquirtle | 7 ay önce
    0teknik direktör 
  18. Ligin en kötü hocalarından birisi.
    #291402 Sabbracadabra | 7 ay önce
    0teknik direktör 
  19. trabzonspor'un 2024/2025 sezonunda da başında olacak olan teknik direktör.

    ---

    artık bu ülkede herhangi bir şey anlatmaya ve anlamaya çalışmak zulüm haline geldi. felsefe bile mevzuyu iki tivite sığdırıp, çekildi aradan.

    1- anlattıkların, karşındakinin anlayabildiği kadardır.
    2- karşındakinin anladıkları, anlatabildiğin kadardır.

    Dolayısıyla diyor ki; "gardaşım ikinizden birisi mal amk. Nedir bu ; yok ben anlatamadım, yok sen anlamadın. şarkısı mısınız la siz ?"

    Ben bu tartışmalara hiç girmeyip, "beni bir tek sen anlıyorsun sözlük" isyanındaki ergen kız rolünde birkaç şey karalamaya çalışayım naçizane. Gerçi son yıllarda yeni bir düşünce baskılama metodu da türedi ya hani; "sen, ondan daha mı iyi bileceksin?" şeklinde. La ona da kabul; birilerinden daha iyi bilmemize gerek olmayan, görünen köyün nasıl gözüktüğünü yazmaya çalışırız biz de.

    ---

    Son oynanan avrupa bilmem ne eleme bok püsür maçını annemle birlikte izledik. Annem diye özellikle belirtiyorum, inanın sosyal medyada okuduğunuz, dinlediğiniz birçok uzmandan daha iyi bilir "top" u. futbol demiyorum, top oynamak diyorum. Çok da öğreticidir onunla maç izlemek.

    Trabzonspor taraftarı olarak biz acımasızızdır kendi takımımıza karşı. Evet, kendi takımımıza eleştirel gözle bakabilmek büyük meziyet lakin bazen amacından şaşabiliyoruz. O yüzden hadi haddimizi de aşmayalım lakin 75 yaşında kadıncağız Maçın 60. dakikasında bana iki soru sordu ve ikisine de verecek cevap bulamadım. Daha doğrusu nasıl izah edeceğimi veya etmem gerekip gerekmediğini. Önce kadıncağızın merak ettiği şu iki soruyu yazayım, sonra ben de birkaç yorumda bulunurum affına sığınarak.

    ---

    Dk. 60 itibariyle cevapsız bıraktığım valide hanımın soruları:

    1- Hazırlık maçı di mi bu ?
    2- Niye oyuncu değiştirmedik ki ? Hazırlık maçı diye mi ? (Saçma bir bağlantı kurmuş ama esas manasından sapmayalım.)

    ---

    an itibariyle benim yorumlarım;

    elbette hazırlık maçları, bazı kolay avrupa maçları veyahut sezonun genel anlamda ilk maçları herhangi bir departmanın yeterliliği hakkında bize net bilgi vermez. kamp sonrası yorgunluk olur, birbirine alışamamış oyuncu grubu olur, maç içi anlaşmazlıklar olur, taktiksel eksiklik olur, vesaire vesaire vesaire.

    Fakat oynanması istenen oyun ile ilgili az da olsa bir fikir verir. Bunun ne formasyonla, ne de oyun içi taktiksel değişikliklerin doğruluğu ile alakası vardır. Ama yaklaşık iki yıldır tribünlere direnmen sonrası geçen sezon sonu itibari ile "taraftarın istediği futbolu oynayacağız." taahhüttün sonrası kusura bakma da hocam ilk maç bile olsa birtakım "değişiklik emareleri" olup olmadığını sorgularız yani hocam. yani biz için 3 puan değil, 3 puan için savaşmanın daha önemli olduğunu en iyi senin öğrenmen lazım artık.

    Kimse senden bu maç özelinde önde baskı, sürekli çapraz koşu, sürekli kademe değişikliğii beklemez; kaç gol attığını da sormaz, kaç gol yediğini de. Ama kalende 18 tane net oğlu net pozisyon vermeni sorar hocam.

    Ona da Tamam, oldu ya, birtakım etmenlerden ötürü ilk yarı net 4 pozisyon verdik, topu tutamadık, kanat oyunu hariç başka bir "şey" deneyemedik, vs. Sıkıntı yok. Olur tabii ki. Ama değişiklik için 70 dk beklemek olmaz hocam. Bunun kitabı, okulu, tecrübesi, peygamberi, allahı falan yok. Bunun yorum farkı da yok. Düşünelim; bir teknik direktör 70. dakikada neden değişikliğe gitmez ? 2, 3 tane sebebi olabilir.

    1- kulüben zayıftır, hamle oyuncun yoktur, skoru tutmak istersin tüm handikaplarına rağmen.
    2- oynanan oyundan memnunsundur.

    beni korkutan taraf zaten 2. seçeneği tercih etmeni gözlemlemek oldu.

    Okulu, kitabı olmayan bir şey daha; bir oyuncuyu yatay olarak devşirmen çok zordur hocam, hele hele belli bir yaştan sonra daha zordur. Dikey geçiş yapabilirsin; kalecilerden o yüzden forvet olabilir. Ama yatay olarak kaydırman, oyuncunun sistemini kaydırmak demektir. Ben bilmem transfermarktta nerede gösteriyor, fm'de ne yazıyor, sikimde de değil. Yani ozan tufan'dan kenar oyuncusu olmaz hocam, bek hiç olmaz. Olan örnekler vardır ama azdır. yok 3 maç oynadı faydalı oldu falan beni ilgilendirmez; alternatifin olmaz bir nebze analarım.

    Yani oyuncuları en iyi oldukları mevkide oynatmamaya inatla devam ediyorsun. Fenerbahçe'nin elinde olsa seneye 30 35m eurodan aşağı satmayacağı mendy gibi bir oyuncu varken bu çocuğu ısrarla stoperde oynatıyorsun. Olmaz diyenlere de açıp saçma salak istatistikler gösteriyosun. Ya hocam siktirme istatistiğini hakikaten artık.

    Ozan tufan'ı uşağı bek yaptın yetmedi, bir de hem ileri gitmesini, hem de geri kademe yapmasını bekliyorsun. ya bunun okulu, 3d gözlüğü falan yok; öyle bakan gözün korneasını sikeyim. Uşak 40. dkda kara duman atmaya başladı. Eve yarasa girdi, o bile ozan tufan ın üstüne yapıştı televizyonda. La al şu çocuğu dışarı da ? Niye bu eziyeti ediyorsun adama ? La en kötü oynat şu uşağı mevkisinde da mendebur.

    Amatör de olsa, sokakta da olsa herkes bu boku oynadı. Götünüze süs vermeyin hocam; dışarıdan girip 20 dakika oynayan oyuncu, bir devre de oynar. Hangi cihazla ölçüyorsunuz da size "en fazla 20 dk" oynar diyor çok merak ediyorum. Bir de şey var; "ama yorgun geldi." yorgun dediğin de bir gün önce en kabadayı 5 saatlik uçak yolculuğu yapmış adam. yok maç eksiği var. la kak, aklımızla alay etmeyin bari.

    şimdi oturup tek tek alınan gönderilen oyuncuları yazmayacağım. bak hocam, eğer kpss'e hazırlanmıyosarn veya müfettiş değilsen siktir et maliyetleri vesaire. sana iyi kadro kurdular ve devamı da geliyor. bu kadro, iyi bir hocanın elinde en az 3-4 farklı sistem oynar.

    sızlanmalarından, dünyayı yeniden keşfetme çalışmalarından ben şahsen bıktım.

    bu kadroya yazık etmeyin. kimin ne düşündüğü lilith'imde bile değil ama bu kadro iyi kadro. bu oyuncu kadrosu sana top da oynar, futbol da. etme, gitme.

    tamam şampiyon yaptın bizi ama eşşeğin amına da su kaçırmaya gerek yok artık.

    her şeyden önemlisi ve bana göre cevap vermen gereken en acil soru: koskoca mou 5 tane hazırlık maçıo yaparken, ilk 11 'inin en az 8'inin değişeceği sen hangi götünle 2 hazırlık maçı oynadın merak ediyorum.

    iyi kadro yaptılar sana, hiç ses etme. otur çalış. inadını, egonu bir kenara bırak.

    ---

    annemin 2 sorusunu yanıtlamayı unutma.

    bye.

    #290967 becoolnotfool | 8 ay önce
    0teknik direktör 
  20. (bkz: )

    Tanım : trabzonspor tribünleri tarafından trabzonsporlu olmadığı halde adına koreogrefi yapılan ilk hoca.

    edit : trabzon seninle gurur duyuyor !
    #275215 becoolnotfool | 3 yıl önce
    0teknik direktör 
  21. Loser hoca. İlk defa şampiyonluğa yaklaşmıyor. İlk defa da yol kısalınca tökezlemiyor. Yine kaybedebilir.

    #bizkazanacağız
    #275218 unidentified pasta | 3 yıl önce
    0teknik direktör 
  22. trabzonspor kulübüne ilk imzasından sonra "benim de, trabzonspor'un da türk futbolundan alacağı var." diyen ve alacağını tahsil etmesine sayılı günleri kalmış hocamız, canımız.

    trabzonspor taraftarının ise kulüp tarihinde ünal karaman'dan sonra koreografi yaptığı ikinci hoca olmuştur.

    Sen var ol hocam.

    "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Beni bugün çok duygulandırdılar. Buraya gelip destek veriyorlar. Biz sonuna geldik, umarım Ramazan bayramında en geç Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlamış olacağız. Rakip iyi bir rakip, onları da kutluyorum. Sezon başından itibaren sekiz tane farklı sol bek ile değişip oynadık, ligin en iyi stoper tandemini kaybettik. Sağ ve sol kanatta ters ayaklı oyuncular kullanmak zorunda kaldık, mekanizmalar bozuldu ama hep ayakta kaldık. Eğer bu stoperler ve sol bek rotasyonum bu kadar sıkıntılı olmasaydı belki geçen ay şampiyonluğu garantilemiştik. Oyuncularım kazanmak için her şeyi yaptılar. Ciddi bir puan farkıyla öndeyiz yolumuza devam ediyoruz. "
    #274903 becoolnotfool | 3 yıl önce
    0teknik direktör 
  23. analiz kelimesinin vücut bulmuş hali. türkiye'de o ve ekibinden daha iyi bu oyunla ilgili analiz yapabilen, taktik geliştirebilen başka bir hoca olduğuna inanmıyorum. ne sinyor terim gibi het höt bam bam bam diye takımı gazlar, ne de şenol gibi bu rakibe yenilirsem daha güçsüz takımla eşleşirim hesabı yapar (28 ocak 2016 sivas belediyespor faciası). he paracı mıdır, paracıdır. şenol kadar, terim kadar paracıdır.

    hep diyorum kendine yetecek akıldan yoksunlar sağda solda 7500 iqm var diye caka satacaklarına, objektif yorum yapabilseler, ciddiye alınabilirler. başarısız troll denemelerine itibar etmeyiniz, yanlış karar verir, maç kaybeder, avrupa maçı oynamak istemeyebilir vesaire. abdullah avcı, bir belediye takımını 5 sene boyunca şampiyonluğun en önemli adaylarından biri haline getirmiş, kendisi ayrıldıktan sonra da kurduğu sistem ve alt yapı sayesinde, başka bir gelecek vaadeden hocanın da dokunuşlarıyla, bıraktığı takımı şampiyonluğa yürümüş olan bir futbol adamıdır. daha sonra da onlarca sene sonra trabzon'a şampiyonluğu kazandırdı. şampiyon apoleti de var yani. ha devlet desteğidir vesaire bunlar kesinlikle göz ardı edilemez. ama ne kadar destek olursa olsun, oynamayan bir takımı o noktalarda tutamazsın. ne sadece oyuncuyla, ne hakemle ne de mâli güçle olamaz bunlar. onlar sadece itici güç.

    bu sene yarışın içerisinde kalır ama şampiyonluk şansını az görüyorum ben trabzonspor'un. ilk yarı bittiğinde daha net bir tablo çıkar ortaya. daha trezeguet bir şey vermedi bu takıma misal. hamsik sakat falan. avcı hafife alınacak bir teknik direktör değil. he bunu yapabilecek kadar bilgi birikiminiz, tecrübeniz ne bilim hocalık lisansınız varsa, ehilseniz, vurun masaya, saygı duyalım.

    bir takımı sevmeyebilirsin. bazı günahlarım var, trabzonspor'dan daha çok sempati duyuyorum. holigan değil futbolsever olursanız, hayatınız daha çekilebilir bir hâl alır. abi tavsiyesi.

    eleştiri başka şey, bok atmak başka şey.
    #278838 mangetsu | 3 yıl önce
    1teknik direktör 
  24. Umarım Trabzonu batırıp küme düşürmeden kavulmaz dediğim vasat, kendini bir gıdım geliştirmeyen teknik direktör.
    #291393 fly | 7 ay önce
    0teknik direktör 
  25. Hoca moca değildir. Avrupa'da korkak oynayan hoca mı olur geçiniz bu masalları. Sergen de hoca değil. Bu ülkeden çıkmış 2 hoca vardır o da Şenol ve Terim. Umarım Nuri, Çağdaş bir yerlere gelirler yoksa bunlardan bir şey olmaz.
    #278833 Sabbracadabra | 3 yıl önce
    0teknik direktör