metadan gelenlerdenim ve kendisine mesaj atmayı beceremediğimden buraya yazıyorum. 'Değiştirdim nicki larden, bu arada 2 ay sonra fark ettiğim için de özür dilerim!'
Girdilerimi yarısına kadar okuyup "yarısını anladım" diyen başkanımız, efendimiz, yol göstericimiz, falanımız ve filanımız. Hayır ben de onun girdilerinin yarısını okuyup yarısını anlıyorum. Demek ki okuduğumun da yarısını anlamışım e çeyreği olmuş. Ben bir şey diyor muyum? Demiyorum çünkü korkuyorum. Halbusi ne korkucam? Adam mı kesiyo? Hayır. Ama korkuyorum işte beni de anlayın. Yarısını anlasanız yine yeter. Dur siteyi hekliyim de gücümü gösteriyim. Az mı emesen hekledik olm? Hayret bişi.
haziran sonuydu galiba (2015), bi entrymde başlık başıma kaldıktan sonra ilk entryyi yazıp kaçan yazara ithafen ufak göndermem sonrasında beni bir çocuk gibi azarlayan ve çok sinir olduğum, sonraları her nasıl olduysa yavaştan yavaştan alışıp sevdiğim moderatör. önce dövüp sonra seviyor galiba.
yalnız bir gün ben de seni zayıf yakalıycam lardenciim. intikam soğuk yenen bir yemektir, seni bulacam olm gb
moderatörlerin şahı, sözlük aleminin kralı, ruhani lider. değerli deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam et, bizleri ışığınla aydınlat ey ulu kişi. sana biat ettik!
Kadın sevici bir yazar. Bir romanı vardı merak ettim ne yaptı acaba. Ayrıca kendisinin bu sözlüğü ayakta tutma çabasıyla da sözlükte uzuuun bir aradan sonra girdi girmeme sebep olmuştur. Sonu umarım tseven gibi olmaz :dd
Nickaltı yazmak pek adetim değildir ama adını solda görünce dayanamadım, yazasım geldi.
Belli ki kendisi bu sözlüğe fazlaca emek veren iyi niyetli bir mod ve yazar. Bazı entarilerine çok gülüyorum, hem eğlenceli hem de bilgilendirici yazıyor. Ayrıca Özünde sağlam bir fırlama var ve onu baskılamaya çalışıyor gibi sanki.
Bir de sabırlı birine benziyor, böyle sakin sakin, tane tane açıklıyor her şeyi. Sonuç olarak sözlüğe değer katan çalışkan ve eğlenceli bir yazar. Umarım emeğinin karşılığını alır ve yolunda karşısına çıkacak olan taşlar için canını sıkmaz.
Yazdıklarımı şöyle bir okudum da, bence güzel övmüşüm. Sinema kategorisini hak etmiş olabilirim, belki?
her an benim yüzümden modluktan istifa edebilir. neredeyse her gün ''larden bunu yanlış yazdım'', ''larden şurada şunu karıştırdım'', ''larden o öyle değil şöyle olacaktı bir el atıver'' diyorum. demediğim zamanda mutlaka bir şeyi yanlış yazıyorum. o da gelip ''sarı allah aşkına düzelt şunu'' diyor ve ben turuncudan kırmızıya dönemeyen yüzümle değiştiriyorum. (yüzümün kızaramaması utanmamazlıktan değil kuvvetle muhtemel bir vitamin eksikliğinden ancak cesaret edip baktıramıyorum.)
meta sözlük zamanı kendisinin nickaltına naçizane bir şeyler yazmıştım. takriben 1.5-2 saat sonra moderatörlük görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. odur budur pek bir şey yazmak istemem kendisi ile ilgili çünkü kötü şans getirdiğimi düşünmüştüm. velhasılıkelam şimdi içim rahat nazarım moderatörlük zamanında dokunmuştu nazarım adminlikte işlemez bence. hem larden gidecekte yerine kim gelecek abi kılışdaroğlumu...
meta sözlük'e ilk kayıt olduğum zamanlar kendisinden aşırı tırsıyordum nedense. hatta meta sohbet'e kayıt olurken bile tedirginlikle mesaj atmıştım. o derece. şimdi mi? şimdi (başıma bir şey gelmeyecekse) çok minnoş bir insan olduğunu düşünüyorum. bırak sözlüğü, derslerime bile yardımcı oluyor. cidden.