1. cosplay'i yapsa efsane olacak olan şarkıcı.

    desenelecopilariei.com/...

    cps-static.rovicorp.com/...

    tamam çok aşırı benzemiyorlar ama 'dan daha çok benziyor.
    0şarkıcı 
  2. Çocuğunun doğumundan sonra disipline girmiş bir kadın olarak bu memlekette çalışıp, köppek gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşamaya çalışan, evladını ailesini en iyi şekilde yaşatmaya çalışan, vergisini veren, yardımlarını yapan aslan gibi kadın. Valla.
    #144710 pretending | 6 yıl önce
    5şarkıcı 
  3. nihat doğan'da tam olarak ne bulduğunu açıklasa, üzerine emsalsiz bir bilimsel tez yazılabilecek sanatçı. sanatçı diyorum bak. show da yapsa, şarkı da söylese sanatçı. niye ? çünkü hem üretiyor hem de insan gibi yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyor. karakterli insan. müziği tarzım değil ama insanlığı ekol.
    #145185 mangetsu | 6 yıl önce
    0şarkıcı 
  4. 7 kocali hürmüz olarak da bilinir. yeni yükseliste olan erkek sarkicalara bir abla sicakliginda yaklasip agina düsürür ve nikah masasina oturtur.
    eskiden cok delikanli kadin diye bilirdik ama o da saray soytarisi olup tum kariyerini ve insanlarin kendisine duydugu sevgiyi bir hic ugruna cope atmistir.
    biz seni bir nikah masasindan kalkmadan digerine oturdugunda bile sevmistik be kadirgali!
    #145197 stockholmare | 6 yıl önce
    0şarkıcı 
  5. sanatçı bozuntuları diye tabir ettiğim gruba girmektedir kendisi benim gözümde. ibrahim tatlıses, alişan, seda sayan, sibel can, serdar ortaç, belki orhan gencebay bu isimlerden de kurtulduğumuz gün ülkenin sanat camiası gerçekten çok rahatlayacaktır.
    temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirildiğini görmekteyiz kendilerini sürekli.
    #258063 migfer tokmakel | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    0şarkıcı 
  6. yine evlenmiş lan. 7. defa.

    yıllar önceki çizgisinden bir şey kaybetti mi bilmiyorum. en son vergisini veren, ihtiyaç sahibi yüzlerce insana düzenli olarak yardım eden, 7 sülalesinin ihtiyaçlarını düzenli olarak gören, eşek gibi çalışan biri idi.

    ben bir de siyasi görüşlerine göre insan yaftalamayı sevmiyorum ya. benimle aynı düşünmüyor diye bu onu değersiz yapmamalı. o zaman bu savunduğumuz insanların özgürlüğünün kısıtlanması argümanının ters kutupta bizim tarafımızdan da uygulanmış olduğuna delalet değil midir?

    ha uçuk-kaçık, akla ve mantığa aykırı, saçma sapan, zarar verici bir fikir beyan etmesi durumunda iş başka tabi. ama burada yine dikkatinizi çekiyorum, görüş farklılığı gözetmiyorum.


    velhasılı kelam bununla evlenmiş. 87 doğumluymuş eleman. yeni yetme şarkıcılardanmış herhalde de hiç duymadım, hiç o tip dinlemediğimden denk gelmemiş veya müzik uygulamaları önüme çıkarmamış olabilir.

    59 yaşındaki seda sayan için söyleyecek laf yok. vücudu diri, gibi. e para var, imkân var, teknoloji var.

    gerçek bir evlilikse allah mutlu etsin.
    #275450 mangetsu | 3 yıl önce (  3 yıl önce)
    0şarkıcı 
  7. Şimdilerde henüz sayısını netleyemediğim evlilikleriyle arkadan füzelik önden müzelik bay ve bayanlarca eleştirilse de kalitesi ve güzelliği zaman ve mekan tanımamaktadır.

    Türkiye'nin en güvenilir insanı ödülüne layık görülmüştür ve kendi ifadesiyle çorap kadınıdır.
    #277367 kraftwerk | 3 yıl önce
    1şarkıcı