gonore de denir. bakteri kökenli bir iltihaplanmadır. erkeklerde idrar yolunda, kadınlarda ise rahim içinde görülür. oral ilişki ile boğaza, anal ilişki ile sonucunda da dışkı kanalına yerleşerek yayılabilir. kuluçka süresi 2-5 gündür. idrar yaparken ağrı ve yanma olur. sarı-yeşil renkli bir akıntı da görülür. antibiyotik ile tedavi edilir.
Gece uyurken sırtının açılması ve sabaha karşı uyanıp hiii götüm donmuş diyerek bumbuz bir belle kalmış olmak demek de olabilir bence. O da bel soğukluğu nedir yani?
Bakınız beli soğuk olan kadınların hep regli filan zor geçer. Erkeklerin soğuktan göbeği şişer. Osururlar filan. BUnun için ayıplanırlar bile. Hayır arkadaşım gece açıkta kalmış bir hastalık edinmişiz. İnsanların hastalıklarıyla niye alay ediyosun?
Ya arkadaş cinsel hastalığın adını belsoğukluğu koymak hangi mü'min kardeşimin fikri? Bence belden aşağıya inmeye korkan biri. Bele kadar biliyor, o yüzden belsoğukluğu diyor. Hayır bilse pipisi bozulmuş kukusu uf olmuş filan diycek. Ya yanma belirtisi olan şeye soğuk niye diyosun be adam ya da kadın? Neyse sinirlenmiyim.
Bir de bağzı kesimin milli mücadele zamanlarında savaştan kurtulmak için kullandıkları yöntemdir. Bilerek belsoğukluğu olan bireylerle ilişkiye giriyorlardı.
Ülkemiz cinsel açlığın afrika'sıdır, bu reddedilemez bir gerçek. Ancak bu açlık, yanında bir bilinçsizlik de getirmektedir. Ülkemizde hala birçok insan, ilk cinsel deneyimlerini yaşadıkları porno filmleri gerçek zannetmekte, bu filmlerde yaşanan arbedeyi uygulamaya çalışmaktadır. Fakat bilindiği üzere, bu filmler her daim doktor kontrolünde ve ilaçlar ile birlikte kayda alınıyor. Yani bu arbedeyi gerçekte yapmanız çok zor, yapsanız dahi ortalıkta üçüncü bir kişi olarak doktor bulunmayacak (doktorla sevişiyorsanız o ayrı tabii).
İşte başta belsoğukluğu olmak üzere, pek çok hastalık bu porno filmlerde yaşanan arbedeyi taklit etme isteğinden kaynaklanıyor. İyi bir temizliğin olmadığı, iyi bir tedavinin veya iyi bir önlemin olmadığı cinsel ilişkilerde, bu tür hastalıklar elbette zuhur edecektir. Ne diyelim, sağlıklı sevişmeler efendim...