1. 2017 cannes fillm festivalinde en iyi senaryo, başrol oyuncusu 'in de en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandığı bir Lynne Ramsay filmi. bir savaş gazinin, çetrefilli hale gelmiş devlet yönetimi içerisinde, kaçırılmış bir kızı kurtarma çalışmasını anlatmaktadır.
    #91238 thedirector | 7 yıl önce
    0film 
  2. 2 gün önce izledim.

    şu 'i bi türlü sevemedim. oyunculuğuna lafım yok, adam rolü yaşıyor. ama girdiği rollerden midir nedir, bi türlü ısınamadım bu aktöre ben.
    bu filmi de keyif alarak izlemedim joaquin'den mütevellit.

    sanırım ben amerikan drama filmlerini sevmiyorum. festival filmlerini severim aslında. üstelik bu film de sıkmadan ilerleyen, konusu ilgi çekici bi film. ama işte bişeyler eksikti benim gözümde.

    başrolümüz, kendisi de çocukluğundan beri travmalar yaşamış olan eski bir asker. şiddet ve vahşet onu korkutmuyor. geçimini kayıp genç kızları bulup ailelerine teslim ederek sağlıyor.
    #91242 morgase | 7 yıl önce (  7 yıl önce)
    0film