1. eski günlerin hatrına rock@ adam programı ile geri döndüm. yayındayım beklerim. slow rock çalıyorum.
    #290698 humblesquirtle | 9 ay önce
    0radyo kanalı 
  2. tam olarak şu anda şuna benzeyen radyo: robotik eklentili tek ayağı, tek eli, tek gözü, tek kulağı ve tabii ki dili çalışmayan, insana benzeyen parçaları hem gıdasızlık hem de ilgisizlik/sevgisizlik nedeniyle çürümüş, çöktüğü yerden doğrulmak için gereken enerjiyi hiçbir zaman bulamayacağını bilse de bir elini yere dayanmak için, diğerini de yalvarmadan, sadece yardım eden olur diye biraz yukarıya kaldırıp biraz puslu da olsa görebildiğini zannettiği tek gözüyle yukarıya bakan bir "şey". yeminlen içim parçalandı.

    çalışmayan çok şeyi olduğu belli. gördüklerimi yazayım, teker teker bütün moderasyona mesaj atmayayım bu üzüntüyle (2'sine yazdım zaten):

    - yayın bilgisi gelmiyor. buradaki sağ üstteki işaretin üzerine geldiğinizde çalınan şarkı-şarkıcı falan görünüyor ama radyonun kendi sayfasında "yayın bilgisi alınıyor" kısmı kalmış öyle. aradaki bağlantı nasıl kopmuş, anlamadım.

    - yayına girdiğinizi anlamıyorsunuz sanırım ama ben aynı anda yayın linki olan 8000 ve 8001'li linki açıp biraz da gecikmeyle birlikte kendimi dinliyordum. böyle bir çözüm bulabilirsiniz ama bunun değişmesi gerek. kendinizin yayında olduğunu görmeniz ve sohbet sayfasının da açılması lazım tabii.

    - sohbet kısmı açılmıyor. eskiden de bu sorun vardı ve sözlükten de hesaptan çıkıp ön belleği silip tekrar giriş yaptığınızda çözülüyordu. ben sohbete girmeyi denemeyeli ay olmuştur en azından. beni halâ orada bağlı sanıyor olamaz, zaten ön bellek temizliğini de ayda 1 yaparım en azından ben. log in sistemi cortlamış gibi anladım ben. uyarısı eskisi gibi zaten: "bağlantı kapatıldı! yeniden bağlayın?"

    - kulzos radyo v3 beta kısmı da patlak. zaten orası ana sayfaya entegre olmaya çalışıyordu ben en son baktığımda aylar önce. halâ olamaması garip değil, beklenen son.

    - sanırım yayıncının şarkıcı ve şarkı adlarını otomatik olarak radyoya yansıttığı kısım da patlamış. sadece yayını yapan yazarın adı falan görünüyor. bu yayıncıyla da ilgili olabilir tabii, tam bilmiyorum.

    bi' el atıversin şu zombiye lütfen moderasyon. en azından sağlıklı bir zombi olarak hayatına devam edebildiği kadar etsin yavrucak. hastalıklı zombi olmasın.

    görünen şekli böyle . yayının görüntüsü de şöyle . ikisi de anlık.

    edit: ironinin odin'i olarak da "haftalık akış" kısmına tıkladığınızda halâ "tertemiz bir sayfa açtık" yazıyor tam sayfa. bunda benim de katkım olabilir, hatırlamıyorum ama baya trajik görünüyor tabii.
    #291090 lake of the hell | 8 ay önce (  8 ay önce)
    6radyo kanalı 
  3. radyo kanalı sohbet kısmı erişim problemi düzeltilmiştir. ilgilenenin eline sağlık diyelim.
    #291097 humblesquirtle | 8 ay önce
    0radyo kanalı 
  4. kulzos ne kadar bir arka bahçeyse, kulzos radyo da bahçedeki kamelyadır bence. bu gece lake'in yayınını dinlerken aklıma istemsizce ışıltılı günleri aklıma geldi. her şeyin pik yaptığı pandemi dönemiydi, dünya için kötü bir süreçti. ancak orada dinlenilen, konuşulan, paylaşılan birçok şeyin özlemini çekiyorum.

    azınlıkta bir sözlük halkı olarak muhtemelen o günleri geri gelmeyecek.

    ama kulzos'un en iyi buluşu ya!

    ha ille de tanım: hayatın adi koşuşturmacısında, sözlüğe girdiğimde, yeşil rengini görünce içten içe beni mutlu eden, sözlüğümüzün biricik yan sekmesi.
    #291805 skandal | 6 ay önce
    0radyo kanalı 
  5. yıllardır bitkisel hayatta olan, ara sıra bir kaç nabız verip uykusuna devam eden, pek yakında eski şaşaalı günlerine olmasa bile hayata dönecek olandır. "nefes alsın yeter" diye başlayacak olan yeni hayatında alacağı nefes sayısı da meçhul tabii ki...

    #291843 maraz1 | 5 ay önce
    0radyo kanalı 
  6. 29 kasım 2024 gecesi (pandemi günlerini yok sayarsak) sözlüğün talep gördüğü günlerin ortalamasında bir katılımla yayın yapan kulzos aleminin olmazsa olmazı.
    0radyo kanalı 
  7. şu anonslu yayın işini bir iki tuşla halledilecek, kopmayacak ekolamayacak kolay bir sistem bulana bir tepsi baklava gönderiyorum.
    #292853 son kurtadam | 3 ay önce (  3 ay önce)
    3radyo kanalı 
  8. gündemin,
    ekolu anons
    rimi rmi ley ve
    kategori sistemi olduğu özel bir yayın var.
    çıkın çıkın gelin
    0radyo kanalı 
  9. an itibari ile 'ın 90'lardan güzel şarkılarla yayında olduğu radyo.
    0radyo kanalı 
  10. an itibarıyla programının yayında olduğu radyo kanalı.
    0radyo kanalı 
  11. sözlüğün içinden daha fazla aktif kullanıcı içeren sözlük fasilitesi.
    #293791 mangetsu | 2 ay önce
    0radyo kanalı 
  12. tanımadığım, yüzünü bile görmediğim insanların, normalde kendi iradem ile dinlemeyeceğim şarkıları bana saatlerce keyifle dinlettiği, bazı günler sıcacık bir sohbet ortamı sunan sözlük fasilitesi.

    özenle şarkı seçip tematik program yapan yayıncısından başlayıp sadece uğrayıp selam verenine kadar herkese söylemek istediğim bir şey var:

    iyi ki varsınız.
    #294739 siyah zeytin | 1 ay önce
    0radyo kanalı