1. 'nin "milli takımda oynamak isteyen saçlarını kestirsin gelsin" dediği, bu yüzden , gibi adamları arjantin milli takımında izleyemediğimiz kupa.
    #65896 fly | 7 yıl önce
    0turnuva 
  2. italyanın yakın tarihteki en güzel kadrosuyla şenlendirdiği dünya kupası.

    ilginç bir ayrıntı, yaklaşık 2bayıl önce hayatını kaybeden cesare maldini 'nin teknik direktör olduğu takımda oğul paolo maldini'nde bulunmasıdır.

    tandem nesta, cannavaro.
    ileri uç baggio, vieri, chiesa, inzaghi, del piero.
    orta saha albertini, dino baggio, di matteo.
    torricelli var la birde, en güzel isimli topçulardan...
    buffon, toldo...

    benim için en büyük esprisi buydu kupanın. tarihin en güzel kadrolarından birisi.

    kupa golle bitmişti birde, en efsane hareketlerden birisi oydu. sarı saçlarına kurban petit, uzatmaların da sonunda üçüncü gölü gönderirken brezilya kalesine, fransa ilk dünya kupasını kaldırıyordu. kupa golle bitiyor, daha güzel ne olabilir?

    bir diğer güzel ayrıntıda, final maçında ilk iki gölü kornerden gelen topları kafayla brezilya ağlarına gönderen zidane'in adını böylelikle dağlara taşlara yazdırmasıydı..
    #66669 fly | 7 yıl önce
    0turnuva