1. Bir sene içinde 18 kg almama sebebiyet vermiştir işin garibi bu kadar kilo aldığımı hiç farketmedim.Master Chef programının Türkiye versiyonunu evde çekmiştik resmen ıslak hamburgerler, pizzalar, sonra iş görüşmesine gitmem gerekince bir aydınlanma yaşadım.Bir önceki girdi tespit gibi tespit olmuş.
    #50106 pullyaptinmi | 8 yıl önce
    0tespit 
  2. eğer "beraber" kısmı ortadan kalkarsa, sevdiceğinizin kilo alma sebebi olarak sizi suçlamasına yol açacak durumdur. hele ki sevdiceğiniz kilo alırken siz veriyorsanız, o zaman .

    çok büyük tartışmalar olmuyor bu durumda ama gene de suçluymuş gibi hissediyorsunuz. sanki boğazından o pizza dilimleri siz itekleye itekleye geçirmişsiniz, o karışık sandviçleri çizgi filmlerdeki gibi ağzına huni koyup boca etmişsiniz gibi oluyor. deli gibi kilo verip adeta bir a döndüğüm zaman kendim için endişe mi duyayım, yoksa onun kilo alma nedenlerini mi sorgulayayım diye çok düşünmüştüm. sonraki zamanlarda da benim kilo alma yöntemlerime eşlik etme çabalarını engellemeye çalışmıştım.

    beraber yaşamak zor be azizim. da tespitin dibine vurmuş, tebrikler.
    #50131 lake of the hell | 8 yıl önce
    0tespit 
  3. Bir tarafın şişmanlama evresinden iyidir. Bu tip asimetriler arttıkça tehlikeye giriyor işler.

    #178525 son kurtadam | 5 yıl önce
    4tespit