1. "kızının bir türkle evlenmesine izin verir misin?" sorusuna "şu nun gibi olursa neden olmasın?" diyerek aslında kendisinde sadece sarı saç mavi göz takıntısı olduğunu tüm dünyaya ifşa etmiş insandır.

    eskiden epey ırkçıydı bu adam ama sonra fransız bir kadınla evlenince avrupacı oldu. sonra ne olacak bakalım.

    bir de arada bir cidden güzel tespitlerde bulunuyor youtube hesabından. doğa hakkında söylediklerine kulak vermek gerekiyor. gerçekten de kendisinin dediği gibi tarlamız falan olsa fena olmayacak. çünkü yakında yiyecek bulabilmek sıkıntı olacak.
    #75001 touma seguchi | 7 yıl önce (  7 yıl önce)
    0müzisyen 
  2. bildiğin tımarhanelik. efendinin, akıllının, sorumlunun, mantıklının değil, itin kopuğun, kötünün, hayvanın kıymete bindiği dünyada, bir eli yağda, bir eli balda bir ülkede, "beyaz adam suçluluğu" sendromunun doruğa çıktığı bir çağda adam öldürüp, millete küfredip prim (ve para) toplaması normal. normale bakar mısın ! her sik kafalıyı şişire şişire, böyle böyle siktiler aydınlanma ideallerini. dönün hayvanlığa da vebadan çıbandan balon balon şişe şişe geberin inşallah.

    yok efendim o yüzden öldürmüş de vay efendim şu şekil sanatçıymış da... ölmeyi bayılmak sanan ergenler hala tuzu kapıp peşinden koşuyor.
    #79567 son kurtadam | 7 yıl önce (  7 yıl önce)
    0müzisyen 
  3. arada sırada çok süper tespitleri olan insan.

    100 video çekiyorsa 10 tanesinde güzel tespitler yapıyor. geri kalanı kendisinin ne kadar hıyar bir insan olduğunu kanıtlar nitelikte.

    albümleri de böyle. arada sırada güzel işler yapıyor. ama arada sırada işte.

    bildiğin orta düzey avrupalı. çok da üstün bir insan değil. ben bile bu adamdan daha üst seviye bir insanım.

    peki neden izliyorum?

    çünkü ben her çeşit düşünceyi kafasında harmanlayan biriyim. arı gibi her düşünceyi toplarım. ama kovanımda da kendi sentezimi yapar balı öyle yaparım. fanatikliğe lüzum yok.

    birinin fanatiği olsam bu kesinlikle olurdu. tapıyorum adama.
    #79573 touma seguchi | 7 yıl önce (  7 yıl önce)
    0müzisyen 
  4. kendi işini kendi gören adam.

    www.youtube.com/...

    imkanı olsa çocuklarını da tek başına doğururdu sanırım.
    #118942 bachophile | 6 yıl önce
    0müzisyen 
  5. norveçli grubu 'un kurucusu gitarist ve müzisyen. 1993 yılında gitaristi 'u öldürdüğü için tutuklandı. yine o yıllarda kilise yakma eylemlerinden suçlu bulunup hapse atıldı. mahkemedeki gülümsemesiyle ünlüdür. merak edenlere wikipedia linki:
    tr.wikipedia.org/...
    #201069 lost wake up | 4 yıl önce
    0müzisyen 
  6. yıllar yıllar önce, henüz daha avrupa'da kıtlığın sözü dahi edilmezken "varınızı yoğunuzu tarıma gömün" şeklinde demeçler vermekte olan müzisyen.

    şimdi şöminesinin karşısında oturup "ben dediydim" deyip piposunu tüttürüyordur muhtemelen.
    0müzisyen 
  7. norveçli besteci.
    kafatasçılıktan caydığı takdirde, iyi bir kanaat önderi olma potansiyeline sahiptir.
    #276477 zil 130 | 3 yıl önce (  3 yıl önce)
    0besteci, müzisyen